REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per 9 mėnesius ši moteris susitiko su 98 vyrais. Ir viskas neįprasto socialinio eksperimento labui. Moteris siekė įrodyti, kad pasimatymai – nuobodus, nenatūralus ir nereikialingas santykių elementas, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Lygiai prieš 9 mėnesius savo socialinio tinklo paskyroje 50 – metė santykių specialistė prasitarė, jog dažnai susipažįsta su vyrais, tačiau niekada nėra buvusi tikrame pasimatyme. Užgriuvus nemažai kritikos bangai, amerikietė nusprendė duoti atkirtį. Per 9 mėnesius moteris susitiko su visais vyrais, kurie kvietė ją į pasimatymus.

REKLAMA

„Pasimatymas – tarsi sportas. Ir viena ir kita pusė stengiasi parodyti savo geriausias savybes ir talentus“, - teigia santykių specialistė.

Ji teigia pastebėjusi, jog moterys, dėvinčios aukštakulnius ir mojuojančios „sekso korta“, nuolat varžosi viena su kita.

Pasimatymų buvo pačių įvairiausių. Vieni iš jų – vadinamieji "akli pasimatymai", kai susitikdavo su asmenimis, rekomenduotais draugų ar kolegų, kiti  - įprasti, kuomet vyrai ją pakviesdavo susitikti radę informacijos internete. Santykių ekspertė netgi kreipėsi į profesionalų piršlį.

REKLAMA
REKLAMA

S. Winter nusivylė, jog dauguma vyrų susitikdavo su ja vien dėl to, kad ji garsi. Džiaugdavosi galėdami pasigirti draugams, tokiu būdu parodydami savo galią.

Moters eksperimentas baigėsi tuo, kad „tą vienintelį“ ji rado visai netyčia. „Tuo metu tikrai nevedžiojau šuns ir neplušau sporto klube. Tiesiog buvau toje aplinkoje, kurioje man labiausiai patinka“ – pasakoja Susana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų