REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Atsargiai, panele, čia geriau nelipti, čia labai pavojingas daiktas“, - Balsas.lt žurnalistei rimtu veidu pasakė, o vėliau nusijuokė Kšištofas Lavrinovičius. Apie fizinio rengimo kilimėlį kalbėjęs 34 metų 210 cm ūgio ispanų „Valencia“ puolėjas nevengė juokauti nuo pat pirmųjų treniruočių stovyklos Palangoje minučių.

REKLAMA
REKLAMA

„Ne pirmi metai kartu su jais. Mums daug laiko susižaisti nereikės“, - paklaustas, ar užteks laiko sustyguoti naują rinktinę kalbėjo Brolis. Šį sezoną Valensijoje žaidęs krepšininkas daug žaisti negavo: „Kai grįžo traumuoti krepšininkai, teko juos keisti ir leisti pailsėti ar per treniruotes padėti dirbti. Ar tenkino toks vaidmuo? Kaip yra, taip yra. Stengiausi padėti ir viskas. Daug apie tai negalvojau.“

REKLAMA

– Broliai Lavrinovičiai vėl kartu. Įsivaizduojate rinktinę be brolio?

– Neįsivaizduoju. Praėjusiais metais buvome kartu. Labai malonu su juo žaisti. Čia tas pats ar su dviem rankomis ar su viena.

– Gal jau aiškėja, kur žaisite kitą sezoną? – Nieko nežinau. Agentai dirba, kalbasi su klubais. Reikia, kad didelis miestas būtų, vaikams mokyklos. Reikia, kad pasiūlymas būtų geras ne tik man, bet ir šeimai. Nesinori imti, kas papuola pirma.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip vertinate Lino Kleizos ir Roberto Javtoko netektį rinktinei?

– Kiekvienais metais kažkas neatvažiuoja. Negali, traumuotas, šeimoje problemos. Ta pati atmosfera lieka visąlaik. Kiek metų neatsimenu esu rinktinėje – visąlaik tas pats. Skaudu, kad tokių krepšininkų nėra su mumis, bet turime kitus, kurie gali juos pakeisti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų