REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

F. Alonso: sukūrėme gerą šou

Nors „Ferrari“ pilotas šios dienos F-1 lenktynėse Silverstoune (Didžioji Britanija) ir pralaimėjo kovą Sebastianui Vetteliui bei finišavo šeštas, ispanas liko patenkintas tuo, jog žiūrovai pamatė gerą šou trasoje.

REKLAMA
REKLAMA

Abu minėtieji sportininkai kurį laiką atkakliai kovojo dėl pozicijos. Aukštesnėje vietoje važiavęs F. Alonso atrėmė ne vieną S. Vettelio ataką. Atkakliai tarpusavyje kovoję sportininkai taip pat nestokojo kaltinimų vienas kitam. Vis dėlto kovą pralaimėjęs F. Alonso liko patenkintas šou, kurį pamatė žiūrovai šios dienos lenktynėse.

REKLAMA

„Esu labai patenkintas“, – po varžybų sakė „Ferrari“ pilotas F. Alonso.

„Kurį laiką galvojome pasitraukti iš lenktynių, nes kilo bėdų su baterija. Turėjome padaryti tiek daug dalykų, tačiau sukūrėme gerą šou žiūrovams.“

F. Alonso pripažino, kad negalėjo už savęs visą laiką išlaikyti S. Vettelio, kadangi vokietis buvo greitesnis už jį.

„Kai mane jis aplenkė, Sebastianas buvo išvažiavęs už trasos ribų tris ar keturis kartus. Bet kokiu atveju jis mane būtų aplenkęs, kadangi mes buvome nepakankamai greiti.“ F. Alonso taip pat pakomentavo situaciją, kai negerai atsistojo į startinę vietą ir už tai gavo 5 sek. baudą.

„Formavimosi rate buvo visiška betvarkė. Bandžiau rasti mano numeriu pažymėtą vietą. Mačiau Botto, Kimio, bet savo rasti buvo sunku. Vėliau bandžiau atsitraukti atgal, tačiau nepavyko įjungti atbulinės pavaros.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų