REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nežiūrint į tai, kad operacinė sistema Windows 8.1 bei mobiliems įrenginiams skirta Windows RT 8.1 pasirodė dar 2013 m. spalio mėnesį bei platinama kaip nemokamas atnaujinimas per Windows Store, visa galybė vartotojų negali jų įdiegti ir naudoja senstelėjusias Windows 8/RT.

REKLAMA
REKLAMA

Daugybė vartotojų norėtų atnaujinti savo programinę platformą, tačiau trukdo vis dar neišspręstos klaidos, kurios trukdo įdiegti operacinės sistemos atnaujinimą į eilę vartotojų asmeninių kompiuterių.

REKLAMA

Kompanija Microsoft jau eilę mėnesių nepamiršta apie šią problemą ir darbuojasi prie jos sprendimo. Tinklaraštininkas Paul Thurrott, kuris turi savų informatorių tarp programinės įrangos giganto darbuotojų, teigia, kad Microsoft testuoja sprendimą, kuris automatiškai atnaujins „užsispyrusią“ sistemą iki Windows 8.1/RT 8.1, rašo puslapis Engadget.

Konkrečiu atveju reikės aktyvuoti tarnybą Windows Update (t.y. nereikės naudotis Windows Store), tačiau atsisiųsti minėtą sprendimą galės ir Windows RT įrenginių savininkai. Tiesa, kada tiksliai pasirodys specialus atnaujinimas, šaltiniai iš Microsoft nepraneša, nes šiuo metu vyksta intensyvus testavimo darbai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų