REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Valdančiosios koalicijos partijų vadovai paskelbė pareiškimą, jog atmeta prezidentės Dalios Grybauskaitės „išsakytus grasinimus“.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat pareiškime koalicija paskelbė atsiribojanti „nuo bet kokių svarstymų taip vadinamojo „juodojo sąrašo“ ar „kriminalinės daugumos“ kontekste ir sieks teisinėmis priemonėmis ištirti bei įvertinti veiklą asmenų, susijusių su šios, nieko bendro su tikrove neturinčios, informacijos skleidimu“.

REKLAMA

Pareiškimą „Dėl bandymų sutrukdyti koalicijai įgyvendinti Vyriausybės programą“ pasirašė premjeras socialdemokratų lyderis Algirdas Butkevičius, Seimo pirmininkė Darbo partijos vadovė Loreta Graužinienė, partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Rolandas Paksas bei Lietuvos lenkų rinkimų akcijos lyderis Valdemaras Tomaševskis.

Šalies vadovė D.Grybauskaitė, iš Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) gavusi vadinamąjį „juodąjį sąrašą“ su viceministrų pavardėmis, paskelbė netvirtinsianti ministrų, kurie neatleis abejones sukėlusių viceministrų. Kitu atveju, prezidentės vertinimu, valdančiuosius būtų galima vadinti „kriminaline“ koalicija. Žiniasklaidoje skelbta, kad sąraše yra devyni viceministrai.

Vyriausybė grąžins prezidentei savo įgaliojimus po D.Grybauskaitės inauguracijos liepos 12 dieną.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų