REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad nuo šiandien visi mokesčių mokėtojai VMI interneto svetainėje www.vmi.lt gali patikrinti, ar jų verslo partneriai nėra skolingi biudžetui, ar laiku teikia verslo deklaracijas.

REKLAMA
REKLAMA

VMI sukūrė programą, kuria nemokamai gali naudotis visi mokesčių mokėtojai. Ateityje bus galima sužinoti ir apie įmonių sumokėtus mokesčius. Programoje, kurią galima rasti adresu http://www.vmi.lt/cms/asmenys-laiku-vykdantys-mokestinius-isipareigojimus-/-turintys-mokestine-nepriemoka (www.vmi.lt -> Apie VMI -> Paslaugos -> Informacijos rinkmenos) būtina nurodyti juridinio asmens kodą, ir mokėtojui pateikiama aktuali informacija apie juridinio asmens mokestinę nepriemoką. Taip pat galima pasitikrinti, ar įmonė laiku teikia deklaracijas. Vartotojų patogumui pateikta nuoroda, kur galima rasti mokesčių mokėtojo viešai skelbiamus duomenis.

„Programos atsiradimas buvo inspiruotas pačių mokesčių mokėtojų, kadangi jie norėjo sužinoti, ar jų partneriai elgiasi sąžiningai, ar jais galima pasitikėti“, - pažymi VMI prie FM viršininkas Dainoras Bradauskas, akcentuodamas, kad programa pateikia informaciją apie VMI administruojamus mokesčius. VMI primena, kad kiekvieną mėnesį skelbia informaciją apie mokėtojus, kurie laiku nesumoka PVM, reguliariai teikiama informacija apie didžiausius mokesčių mokėtojus bei kita verslo partneriams naudinga informacija: www.vmi.lt -> Apie VMI -> Paslaugos -> Informacijos rinkmenos.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų