REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija Sony laikosi taktikos, jog atnaujinti išmaniuosius telefonus – flagmanus galima kas šešis mėnesius, kadangi per tokį laikotarpį pasirodo pakankamai naujų technologijų, reikalaujančių išleisti naują mobilų įrenginį. Ir kol konkurentų flagmanai dar tik pradeda savo žygį į rinką, Xperia Z2 jau beveik turi savo pamainą, rašo puslapis GSMArena.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad Sony Xperia Z3 debiutas įvyks rudenį, tuo tarpu dabar būsimas flagmanas kartu su savo kompaktiškąją versija pateko į šnipų objektyvą. Abu įrenginiai ir toliau naudos OmniBalance dizaino koncepciją – turime švelnius, simetriškus paviršius ir suapvalintus kampus.

REKLAMA

Rėmeliai aplink Xperia Z3 ekraną yra gana ploni, o pats išmanusis telefonas atrodo gana smarkiai ištemptas, lyginant su sumažinta versija Xperia Z3 Compact.

Būsimas Sony flagmanas prieš kurį laiką jau buvo pastebėtas organizacijos TÜV Rheinland Group duomenų bazėje. Pastaroji teikia įvairias paslaugas, pavyzdžiui, testuoja produkciją, ar ši atitinka tam tikrus industrinius standartus.

Tikėtina, kad Xperia Z3 bus oficialiai pristatytas parodoje IFA 2014, kuri vyks Berlyne (Vokietja), tuo tarpu pasirodymas prekyboje įvyks šių metų IV ketvirtyje. Panašiu laikotarpiu savo naujuosius sprendimus pristatys ir konkurentai, tame tarpe Apple ir Samsung.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų