REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Šiandien vykusiose FIFA pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalio varžybose Argentinos rinktinė tik pačioje pridėtinio laiko pabaigoje išplėšė pergalę prieš Šveicariją. Vienintelį mačo įvartį pelnė Angelis Di Maria.

REKLAMA
REKLAMA

 

Prasidėjus pirmajam kėliniui Argentina iš karto pasiėmė iniciatyvą į savo rankas bei dažniau pradėjo kontroliuoti kamuolį. Savo ruožtu šveicarai žaidė kontratakomis.

REKLAMA

Varžybų laikas tiksėjo, tačiau abi komandos ir toliau žaidė žvalgybinį futbolą, todėl daug pavojingų progų nesukūrė nei viena, nei kita ekipa.

Varžybų laikas tiksėjo, tačiau abi komandos ir toliau žaidė žvalgybinį futbolą, todėl daug pavojingų progų nesukūrė nei viena, nei kita ekipa.

Dar vieną puikią progą Šveicarijos rinktinė išvaistė 38 rungtynių minutę, kuomet vienas prieš vartininką po greitos kontratakos išbėgo J.Drmičius, tačiau jam nepavyko kamuolio perkelti per Romero ir rezultatas liko nepakitęs.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis kėlinys skirtingai nei pirmasis prasidėjo kur kas aktyviau. Tiek viena, tiek kita komanda sau susikūrė pavojingų progų, tačiau abiejų ekipų vartininkai žaidė puikiai ir rezultatas liko nepakitęs.

Kiek vėliau visišką iniciatyvą į savo rankas perėmė argentiniečiai, kurie 62 mačo minutę G.Higuainas atliko pavojingą smūgį galva, o kiek vėliau vartams pagrasino ir L.Messi.

78 varžybų minutę pavojingą išpuolį surengė Argentinos rinktinė, tačiau L.Messi smūgis buvo vos ne vos atremtas ir šveicarai galėjo džiaugtis nepakitusiu rezultatu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per likusį varžybų laiką abi ekipos stengėsi pelnyti pergalingus įvarčius, tačiau jiems to padaryti nepavyko ir mačo arbitras paskelbė, jog bus žaidžiamas pratęsimas.

Per pratęsimą kaip ir antrajame kėlinyje kur kas pavojingesni buvo Pietų Amerikos atstovai, kurie du kartus labai pavojingai smūgiavo galva, tačiau D.Benaglio sugebėjo išsaugoti savo vartus sausus.

Kiek vėliau žaidimo tempas ant žaliosios vejos aprimo ir kamuolys dažniausiai pradėjo figūruoti aikštės viduryje, todėl daug pavojingų progų sukurta nebuvo.

Antrajame pratęsimo kėlinyje A.Sabellos auklėtiniai iš karto pradėjo spausti savo oponentus ir jau po trijų minučių A.Di Maria atliko labai pavojingą smūgį, tačiau kamuolys vartų tinklo neskrodė.

REKLAMA

Visgi 118 mačo minutę Argentinai pavyko surengti greitą kontrataką, kurios metu L.Messi pritraukęs prie savęs kelis žaidėjus perdavė kamuolį A.Di Mariai, o šis be didesnio vargo išvedė savo komandą į priekį.

Per likusį pratęsimo laiką Šveicarijos komanda turėjo rimtą progą išlyginti rezultatą, tačiau B.Džemaili smūgiuotas kamuolys atsimušė į vartų virpstą ir argentiniečiai galėjo džiaugtis patekimu į ketvirtfinalį.

Rezultatas: Argentina 1 – 0 Šveicarija

118` [1 – 0] Angel Di Maria  

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų