REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trijų vaikų mamai – išsipildžiusios svajonės dovanų

Trijų vaikų mamai – išsipildžiusios svajonės dovanų

REKLAMA

„Pirmą kartą mano gimtadienis buvo toks nepakartojamas“, – susijaudinimo neslėpė 40-metį švenčianti vilnietė Kristina, kurios „Svajonių karavanui“ patikėta svajonė pakeisti įvaizdį su kaupu išsipildė paskutinę birželio dieną. Visada dailiai atrodanti ir pagrindines grožio procedūras kelis sykius per metus sau leidžianti trijų vaikų mama neslėpė, kad išvaizda jai – svarbu, o pradėjus dirbti vaikų darželyje būti nuolat pasitempusiai tapo dar svarbiau: „Juk ir tėvams maloniau, kai mato, kad jų vaikais rūpinasi tvarkinga moteris“.

REKLAMA
REKLAMA

Pačioje sostinės širdyje įsikūrusio jaukaus grožio salono „Gatineau“ (Totorių g. 19) kosmetologe-visaziste Nora sukaktuvininkei iš pradžių atliko deimantinę mikrodermoabraziją – mechaninį odos šlifavimą deimantiniais mikrokristalais. Pasak kosmetologės, tai puiki raukšlių profilaktika, nes pašalinus negyvų ląstelių sluoksnį, pagerėja kraujotaka, spartėja kolageno ir elastino gamyba, o Kristinos atveju – dar ir sutraukiamos išsiplėtusios veido odos poros. Paskui uždėta obuolių sėklų kaukė veidui suteikė skaistumo ir pagerino tonusą. Mišrią veido odą turinčiai ir dėl užsikemšančių porų pabėdojusiai Kristinai specialistė patarė kuo dažniau mažais gurkšneliais gerti vandens, o prieš miegą odą tepti grynu augaliniu aliejumi. Be to, pasak Noros, sprendžiant iš odos būklės, Kristina vartoja per daug gyvūninės kilmės baltymų – jų vietą racione turėtų užimti žalumynai. Tada būtų lengviau atsisveikinti ir su tais keliais papildomais kilogramais, kurių trijų vaikų mamai nepadeda atsikratyti net taip mėgstamas šiaurietiškas vaikščiojimas.

REKLAMA

Po proginio makiažo sukaktuvininkė įsitaisė kirpėjo-stilisto kėdėje. Ilgai vartė žurnalus ir ne ką trumpiau dvejojo, ar jai patinkantys modeliai „nepridės dar 10 metų“ – dėl nevykusiai parinkto kirpimo, pasak Kristinos, sykį taip jau yra buvę. Kirpėjo-stilisto Mariaus padrąsinta nebijoti pasidomėti ir vyriškomis šukuosenomis, moteris galop ryžosi nusirėžti iki pečių ataugusius plaukus ir virto stilinga jaunatviška dama, kuriai skirtos gimtadienio staigmenos anaiptol nesibaigė!

REKLAMA
REKLAMA

„Svajonių karavaną“ vežiojantis „City Bee“ automobilis dailiąją daugiavaikę mamą atvežė tiesiai į gyvos muzikos klubą „Artistai“ (Šv. Kazimiero g. 3) – čia jos su gėlėmis iš salono „Geliu Stilius“ (www.geliustilius.lt) laukė sutuoktinis Aleksandras ir šauniosios atžalos: 20-metis sūnus Valerijus, 18 ir 7 metų dukros Viktorija ir Vilija. Be tradiciškai užsisakomos picos vakarienę paįvairino lašiša ir vištienos apkėlė, o desertui šeimyna pasirinko karštą šokoladą su riešutais. Įkandin atneštas ledų ir obuolių pyragas jau nebetilpo – jam teko laimė keliauti pas sukaktuvininkę namo. „Bus rytojui“, – atsisveikindama su svajonių pildytojais suokalbiškai mirktelėjo Kristina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atostogos po 6 metų pertraukos

Penkių vaikų mama Vigilija Nariūnienė savo svajonę užrašė pačioje pavasario pabaigoje, kai „Svajonių karavanas“ tik pradėjo savo keliones po Lietuvą. Svajonė skambėjo taip: „Norime su visa šeima pailsėti prie jūros, nes jau 6 metus niekur nesame atostogavę“. Penkis vaikus auginanti šeima jau ilgą laiką negalėjo sau leisti tokios pramogos, nes, pasak jų, „kai vaikai maži, sudėtinga visus sustyguoti, o ir išlaidos didelės...“

„Svajonių karavano“ organizatoriai kreipėsi į Palangos poilsio ir reabilitacijos centrą „Pušynas“, kurio vadovai mielai sutiko išpildyti šios šeimos svajonę. Į kelionę Nariūnai išsiruošė su trimis mažiausiomis atžalomis, kadangi vyresnieji du vaikai jau gyvena savo atskirus gyvenimus. Atvykusi į Palangos „Pušyną“, Nariūnų šeima buvo maloniai nustebinta apartamentų erdvumu bei personalo paslaugumu: „Mūsų mažoji Elzytė buvo tiesiog nešiojama ant rankų tiek „Pušyno“ poilsiautojų, tiek darbuotojų, visi žinojo jos vardą ir apipildavo skanumynais“. Visas 7 dienas šeima pramogavo pajūryje. Nors orai dažniausiai nelepino, kelias išties karštas dienas ištaikyti pavyko. Daugiavaikė mama džiaugėsi atitrūkusi nuo buities rutinos. „Nuoširdžiai ačiū „Pušyno“ aptarnaujančiam personalui už tvarką kambariuose, valgyklos darbuotojoms – už skanų maistą ir nesibaigiančias šypsenas, už kantrybę, nes mūsų mažoji labai norėjo pati valgyti, o į burnytę ne visada pataikydavo. O dar labiau ačiū „Svajonių karavanui“ už išpildytą svajonę po šešerių metų pertraukos vėl pamatyti jūrą!“

REKLAMA

Svajokite drąsiai – svajonės pildosi!

Nuo kovo 1 d. septynis mėnesius truksiančią kelionę po visą Lietuvą pradėjusią įspūdingą „Svajonių karavano“ vilkstinę sudaro kilnojamoji fotostudija, kurioje lankytojai kviečiami nemokamai įsiamžinti su visa šeima, sveikuoliška grikių koše vaišinanti lauko virtuvė ir susitikimų palapinė, kurioje vyksta susitikimai su visuomenei gerai žinomais žmonėmis, puoselėjančiais šeimos vertybes, talkinant Sveikatos žurnalistų asociacijai rengiamos paskaitos šeimos planavimo, sutuoktinių tarpusavio santykių, sveikatingumo, tėvystės temomis. Liepos 5 d. „Svajonių karavanas“ atkeliaus į Kernavę, Gyvosios archeologijos dienas, o liepos pabaigoje – į Klaipėdoje rengiamą Jūros šventę. Rugpjūčio pradžioje užsukęs į Kėdainius, karavanas leisis į Panevėžį ir Šiaulius, o kelionę iškilmingai užbaigs rugsėjo 27 d. sostinėje rengiama šventine programa. Iš viso „Svajonių karavanas“ planuoja atvykti net į dvidešimt įvairiose šalies vietose organizuojamų renginių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų