REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai paskutinį kartą šokėjas Marquese Scott lipo ant Atlantos Fox teatro scenos, jis dalyvavo realybės šou atrankoje, tiesa, nesėkmingai. Iš tiesų, jam net buvo pasakyta, jog nustotų bandęs.

REKLAMA
REKLAMA

Savo „Youtube“ paskyroje vėliau parašė žinutę, kad vienas iš teisėjų pasakė, jog jis būsiąs ne daugiau nei klubo šokėjas.

REKLAMA

Šiandien Scott‘as (dar žinomas kaip „Nonstop“) yra virusinio marketingo žvaigždė ir vienas iš karščiausių naujųjų talentų. Ir jis grįžta į Fox teatro sceną su trenksmu. Jo pasirodymas – tai 3 minučių reklama, kurioje reklamuojamas žinomiausias pasaulio gėrimas – Coca Cola.

„On Top of the World“ – tai naujausias Scott‘o pasirodymas reklamoje su dupstepo stiliaus šokiais, kur hipnotizuojantys šokėjo roboto judesiai paverčią šią reklamą nuostabia.

REKLAMA
REKLAMA

Aukščiausio lygio pasirodymas – tai ilgų ir varginančių treniruočių rezultatas. Pats Scott‘as savo šokio stilių įvardija ne kaip „dupstep‘ą“ bet kaip „animacija“.

Praėjo kiek daugiau nei du metai nuo pirmojo Scott‘o pasirodymo reklamoje. Tačiau ši reklama tai aukštesnis lygis. Youtube peržiūrų skaičius jau viršijo milijoną, o to įkvėptas atlikėjas greičiausiai dar ne kartą pasirodys internete ar televizijos eteryje.

Marquese Scott „On Top of the World“ pasirodymas reklamuojantis Coca Colą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų