REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad ginčai dėl to, ar šiemet pasirodys „Nexus 6”, o galbūt „Google” atsisakys etaloninių „Adroid” išmaniųjų telefonų, baigėsi. Bent jau taip mano svetainės „Android” žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis praneša, kad „Google iš tikrųjų ketina išleisti naują etaloninį išmanųjį telefoną „Nexus”. Tai įvyks 2014 m. pabaigoje. Naujokas gaus 5,5 colių ekraną, o savo matmenimis primins neseniai pristatytą LG G3, turintį QHD (2560 x 1440) raiškos ekraną. „Nexus 6” ekrano raiška nepatikslinta.

REKLAMA

Deja, kol kas nežinoma, kokia kompanija užsiims „Nexus 6 gamyba. Anksčiau buvo manoma, kad naujasis „Nexus” bus patikėtas „Google” partneriui LG. Vis tik praėjusią savaitę LG globalios komunikacijos padalinio vadovas Ken Hongas paneigė gandus pareikšdamas, jog jam nieko nežinoma apie „Nexus 6”.

Šaltinio teigimu, naujojo „Nexus” debiutas turėtų įvykti šių metų spalio arba lapkričio mėnesį. Tikslių duomenų apie technines specifikacijas šiuo metu nėra. Anksčiau buvo manoma, kad aparatinė dalis bus beveik identiška LG G3, tačiau po korėjiečių kompanijos atstovų pareiškimų tai mažai tikėtina.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad kiek anksčiau įvairūs šaltiniai kalbėjo apie „Google” ketinimus visiškai atsisakyti etaloninių „Nexus” telefonų gamybos. Vietoj to, neva, ketinama susikoncentruoti ties programa „Android Silver”, kuri numato išleisti specialias įvairių kompanijų flagmanų versijas su „grynakrauju“ „Android”. Kiek tiesos šioje informacijoje, neaišku.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų