REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Socialdemokratų Vilniaus skyriaus derybininkai apie vakar pasirašytą koalicijos sutartį nėra informuoti, rašo dienraštis „Respublika“. Kaip teigė socialdemokratas Romas Adomavičius, tai rimtas dokumentas, kuriame turi būti numatyta, kam atitinka postai Vilniaus savivaldybėje.

REKLAMA
REKLAMA

Socialdemokratai mano, kad ši sutartis – asmeninės Algirdo Paleckio ir liberaldemokratų lyderio Rolando Pakso jungtuvės. Sutartį sudarę sąjungininkai teigia, kad sutarties pagrindas yra liberaldemokratų ir socialdemokratų pasirašytas dvišalis susitarimas dėl bendradarbiavimo Vilniaus miesto taryboje. A. Paleckis įsitikinęs, kad balsuodama už koaliciją socialdemokratų Vilniaus skyriaus taryba pritaria ir sutarties tekstui, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Šiandien socialdemokratų Etikos ir procedūrų komisija svarstys, ar A. Paleckis laikosi partijos prezidiumo nutarimų ir nepažeidžia partijos statuto reikalavimų. Šis tyrimas ir užbaigs ginčą dėl koalicijos su liberaldemokratais.

 „Respublika“ rašo, kad socdemų prezidiumo pirmininkas Vytenis Andriukaitis ir Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Osvaldas Šarmavičius mano, kad A. Paleckis paskubėjo. Partijos narys, nevykdantis aukštesniosios valdžios sprendimų, gali būti pašalintas iš partijos, taigi toks likimas gali ištikti ir A. Paleckį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų