REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Ši diena panardins į svetimus rūpesčius. Daug kam reikės jūsų patarimo, pagalbos. Tačiau dar daugiau patys sulauksite kritikos, pastabų. Galite patirti didelį akibrokštą iš asmens, kuris jums atrodo svarbus arba manėte esant patikimą.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite negauti to, ką manėte lengvai pasieksią. Nereikėtų lįsti į skolas, išlaidauti. Kantriai dirbkite įprastus darbus ir stenkitės išlikti ramūs neįprastoje situacijoje. Neverta pasikliauti nepažįstamais. Pasisaugokite avarijų.

REKLAMA

Dvyniai Iš darbdavio ar oficialaus asmens galite sužinoti apie kažkokius apribojimus, finansavimo sumažinimą ar kt. Venkite stambiai išlaidauti ir saugokite daiktus, kurių gaila prarasti. Laiškas, susitikimas, kurio tikitės, nepateisins lūkesčių.

Vėžys Pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes bus lengva prarasti kolegų pasitikėjimą ir populiarumą tarp bendraminčių, publikos. Lengva sugadinti santykius ir su gyvenimo partneriu, jei sukelsite įtarimų neištikimybe.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Šiandien galite nekaip jaustis dėl intrigų, svetimų problemų ar savų negalavimų. Galbūt pajusite kažką panašaus į hipochondrijos priepuolį - atrodys, kad galite kažkuo užsikrėsti ar būti apšmeižti, pažeminti.

Mergelė Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Jei įmanoma, atsiribokite nuo to, ko negalite pakeisti. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos ne visiškai atitinka tikrovę. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus, santykių problemas.

Svarstyklės Verslo susitikimas, siūlomas sandoris ar pirkinys gali jus suintriguoti, bet vėliau nuvilti. Santykiai su aplinkiniais bus gana neharmoningi. Stigs tarpusavio pasitikėjimo, nuoširdumo. Venkite aiškintis meilės ir piniginius santykius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių ir kitų žmonių. Galite būti suklaidinti, įvelti į ginčus ar nesusipratimus. Saugokite sveikatą - ji itin pažeidžiama.

Šaulys Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų pasaulėjauta, pažiūromis, profesiniais planais. Galimi ir šeimyniniai rūpesčiai. Venkite tarpininkauti, daug žadėti, veidmainiauti. Nepirkite brangių daiktų. Laukite permainų per asmenį iš toli.

Ožiaragis Aplankys kūrybinis įkvėpimas, meilės iliuzijų antplūdis. Tik vargu ar būsite suprasti. Galite patirti nepelnytų nuoskaudų. Galbūt suduš kai kurios jūsų viltys, negausite planuotų pajamų ar trokštamo dėmesio, pakvietimo.

REKLAMA

Vandenis Reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo profesinę kvalifikaciją bei verslo klientų pastabas, kol nesulaukėte nemalonių pastabų. Problemų gali kelti sveikata, išvaizda - organizmas labai imlus infekcijoms, alergijoms. Per daug neišlaidaukite.

Žuvys Gali džiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Tačiau nesitikėkite iš to didelės naudos ir stabilumo. Nepasiduokite lengvabūdiškoms pagundoms ir kvailoms iliuzijoms, nes dėl jų galite patirti didelių nemalonumų.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų