REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastarosios dvi savaitės karštos tiek Ramygalos gatvės kapinių lankytojams, tiek prižiūrintiesiems jose tvarką, tiek valdininkams, priverstiems atremti gyventojų skundus.

REKLAMA
REKLAMA

 Kapinėse panaikinus senąsias šiukšliadėžes žmonės nepatenkinti, kad tenka toliau nešti šiukšles, kad miesto Savivaldybė įspėja apie gręsiančią didžiulę baudą, tačiau nenurodo, kur dėti atliekas. Valdininkai atkerta, kad šiukšlių dėžės kapinėse panaikintos dėl daugybės skundų ir nuo šiol atliekos bus surenkamos civilizuočiau.

REKLAMA

Artimųjų kapus lankiusi panevėžietė tvirtino, kad labai nustebo neradusi netoliese buvusios šiukšlių dėžės. Vietoj jos stovėjo tik lentelė su užrašu, kad už šiukšlių pylimą ne vietoje gresia 2 000 litų bauda. Moteris pasigedo nuorodos, kur galima atliekas išmesti.

Ji piktinosi, kad įvedus tokią tvarką vyresniems žmonėms bus sunkiau. Juk tenka išmesti ne vien žolių ar šiukšlių maišelį, bet ir didelius vainikus, gėles po laidotuvių. Tad iš vidurio kapinių juos teks vilkti ilgesnį kelią.

REKLAMA
REKLAMA

Kapinėse sutikta panevėžietė Žaneta piktinosi, kad senesniems žmonėms dabar nepatogu.

„Kur dabar dėti šiukšles, namo neštis? Konteineriai prie vartų, tačiau ką daryti tiems, kurių šiukšlių daugiau, ypač po laidotuvių“, – klausė moteris.

Jos teigimu, netoliese už vartelių būdavo net dvi šiukšliadėžės, o dabar konteinerių ten nėra – jie stovi toli. Beje, toje vietoje jau primesta šiukšlių.

„Labai patogu buvo. Kuo daugiau konteinerių, tuo geriau ir švariau. Vis tiek žmonės deda šiukšles tose vietose“, – pastebi, kad kol kas lankytojai nekeičia įpročių, artimųjų kapus tvarkiusi kaunietė Albina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų