REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklalapis apple.club.tw pasidalino nuotraukomis, kaip gali atrodyti sekančios kartos išmanusis telefonas „iPhone“ bei planšetiniai kompiuteriai „iPad mini“ ir „iPad Air“.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaruoju metu internete buvo nutekinta daug tariamai tikrų naujausių „iPhone“ ir „iPad“ versijų nuotraukų. Pastarasis įrenginys, manoma, tikrai turės pirštų antspaudų nuskaitymo sensorių „Touch ID“.

REKLAMA

Būtent ši funkcija, pristatyta praėjusį rudenį kartu su „iPhone 5S“ gali pasiekti ir „mažąją“ planšetę. Tinklalapio nutekintose nuotraukose matyti, kad „iPad mini“ pagrindinis „namų“ mygtukas yra ne toks, kaip įprasta, o panašus į esantį „iPhone 5S“ mygtuką-sensorių.

Tai, kad „Apple“ gali šią funkciją pristatyti jau šiais metais pasirodysiančiose naujausiose savo planšečių versijoje, grindžia ir faktas, jog mobilioji operacinė sistema „iOS 8“ sensoriaus „Touch ID“ informaciją leis panaudoti ir programėlių kūrėjams.

Tai reiškia, kad tokią „Touch ID“ plėtrą padidintų ir šio sensoriaus buvimas visuose naujausiuose „iOS“ įrenginiuose, ko „Apple“ tikrai nepraleistų.

Paulius Orinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų