REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Sunkoka diena. Kad būtumėte stipresni kritišką akimirką, nesipykite su tais, kurie jus remia ir myli, pasistenkite stiprinti ryšius su sąjungininkais, bendraminčiais bei antrąja puse. Neskubėkite reaguoti į gautas naujienas: ne visos jos bus teisingos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galite gauti intriguojančių naujo darbo, tolimos kelionės ar net gyvenimo užsienyje pasiūlymų, bet dabar ne pats tinkamiausias laikas priimti sprendimus: jums reikia viską ramiai apsvarstyti. Spręskite painius klausimus: vakare, rytoj rytą rasite teisingus atsakymus.

REKLAMA

Dvyniai Jums pasiseks, jei užsitikrinsite kolektyvo palankumą. Spręskite sudėtingas profesines, taip pat jūsų reikalo finansavimo problemas.

Vėžys Nors diena sėkminga, įtampą jausite nemenką. Būkite atidesni kasdieniuose darbuose, tikrinkite jus pasiekiančią informaciją.

Liūtas Imkitės tik būtiniausių darbų ir neatsisakykite talkininkų. Būkite atidesni prie vairo, nesinešiokite daug pinigų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Šiandien svarbu elgtis energingai, pasitikėti savimi. Naudinga gali būti nebent antra dienos pusė, o rytą pasistenkite neįsivelti į konfliktus.

Svarstyklės Keista diena: kai jausitės teisūs, aplinkiniai tai neigs, bet jei abejosite savo sugebėjimais, sulauksite palaikymo. Šiandien galite nukentėti dėl išsiblaškymo ir per didelio patiklumo. Galima netikėta pagalba antrą dienos pusę.

Skorpionas Būkite lankstesni, draugiškesni – aplinkinių parama bus lemtinga. Nebūkite patiklūs, neužmegzkite naujų pažinčių, bent jau pirmą dienos pusę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Tai ne jūsų jėgos metas – būkite atidesni šeimos valiai, venkite prieštarauti vadovui, ginčytis su kolegomis, ieškokite sąjungininkų. Nepalankus laikas aiškintis meilės santykius.

Ožiaragis Apgaulinga diena. Būkite atsargesni bendraudami su gražbyliautojais – jie siekia užmigdyti jūsų budrumą, netikėkite žadančiais gerą darbą, išskirtinį pelną. Nesivelkite į finansines avantiūras.

Vandenis Bus sunku išlikti ramiems, saikingiems – kur nereikia, susinervinsite, supyksite, nusivilsite. Dieną tikėtini stresai. Sutelkite jėgas, kad išliktumėte ramūs ir teisingi.

Žuvys Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite, būkite susikaupę, tikrinkite informaciją. Rytą nereikėtų įrodinėti teisybės, dėl jos ginčytis, kovoti – tai išsekins. Pervargsite ir tuomet, jei nemokėsite atsiriboti nuo neprivalomų, antraeilių darbų.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų