REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

FIFA pasaulio futbolo čempionate Argentinos rinktinei įveikti Nigeriją padėjęs Lionelis Messi džiaugėsi, kad jo komanda demonstruoja vis geresnį žaidimą. Tačiau futbolininkas atskleidė, jog kitose rungtynėse nori matyti kur kas geresnį savo gynėjų žaidimą.

REKLAMA
REKLAMA

Argentinietis pripažino, kad šiame pasaulio čempionate buvo užfiksuota daug netikėtų rezultatų, bet jis ragina savo komandą į tai nekreipti dėmesio ir išlaikyti šaltą protą.

REKLAMA

„Matėme gerą Argentiną, nepaisant dviejų Nigerijos įvarčių. Dabar mes norime daugiau, mes privalome gerinti savo žaidimą“, – po pergalės prieš Nigeriją 3-2 kalbėjo L.Messi.

„Manau, kad per pastarąsias dvejas rungtynes savo žaidimą pagerinome. Žaidėme prieš komandą, kuri turėjo daug gerų žaidėjų. Prieš mačą susitarėme, kad mūsų puolėjai be kamuolio turi judėti efektyviau, nes varžovų gynyboje rasti laisvų plotų nėra paprasta“.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien su tuo ir susidūrėme, todėl privalome dirbti. Kitose rungtynėse nenorime praleisti įvarčių“.

„Džiugu čia matyti tiek daug žmonių. Mes to tikėjomės kaip ir prieš praėjusias rungtynes. Tai nuostabu, ką pastarosiomis dienomis išgyvename. Tikiuosi, kad galėsime leisti savo gerbėjams mėgautis rungtynėmis ir toliau“.

„Tai keistas pasaulio čempionatas, kuriame matėme daug netikėtų rezultatų. Privalome išlikti ramūs. Vis dar galime pasiekti savo svajonę, kurios mes visi taip norime“, – sakė argentinietis.

Argentinos rinktinė pasaulio čempionato aštuntfinalyje žais su Šveicarija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų