REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė pristačiusi „LG G Watch“ laikrodį, vieną iš pirmųjų įrenginių su „Google“ operacine sistema „Android Wear“, pritaikyta dėvimiems įrenginiams.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad naujasis LG laikrodis yra minimalistinio dizaino ir neturi mygtukų. Įrenginys pasižymi paprasta prieiga prie reikiamos informacijos ir suderinamumu per belaidį ryšį su kitais „Android“ operacinę sistemą naudojančiais prietaisais.

REKLAMA

„Mes norėjome, kad „LG G Watch“, kaip vienas pirmųjų tokių įrenginių rinkoje, būtų naudingas vartotojui ir itin paprastas naudoti. Norėjome, kad įrenginio programos būtų tokios intuityvios, kad vartotojams nereiktų papildomai domėtis, kaip naudotis viena ar kita jo funkcija“, – sakė Dr. Jong-seok Park, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Pasak gamintojų, „LG G Watch“ veikia 1,2 GHz „Qualcomm Snapdragon 400“ procesorius kartu su mažai energijos naudojančiu „Always-On“ 1,65 colių IPS ekranu, atkuriančiu tikroviškas spalvas. LG laikrodyje veikia „Bluetooth“ ryšys, todėl jame galima peržiūrėti į išmanųjį telefoną ateinančias žinutes, matyti, kas skambina, valdyti muzikos grojaraštį ir atlikti kitus veiksmus, neišimant išmaniojo iš kišenės ar rankinės.

REKLAMA
REKLAMA

„LG G Watch“ turi paprastą vartotojo sąsają, kuri veikia kortelių principu. LG laikrodyje veikia balso atpažinimo funkcija, kuri leidžia vartotojui klausti klausimus ir atlikti įvairias užduotis. Dėl šios funkcijos, „LG G Watch“ neturi mygtukų, o vartotojai gali rašyti tekstines žinutes ar ieškoti informacijos tiesiog pasakę „Ok Google“.

„LG G Watch“ laikrodis sujungia formą ir funkcionalumą subtiliu, minimalistiniu dizainu su intuityvia, lietimu valdoma vartotojo sąsaja. Naujasis LG laikrodis yra apsaugotas nuo dulkių ir atsparus vandeniui (vandenyje gali būti laikomas 30 min, 1 m gylyje). Jis priskiriamas IP67 apsaugos klasei. „LG G Watch“ laikrodį bus galima įsigyti dviejų spalvų: „Black Titan“ ir „White Gold“. Naujasis LG laikrodis sukurtas iš nerūdijančio plieno, padengto PVD (kelių sluoksnių purškimas vakuume) danga, kartu su derančia silikonine apyranke. Laikrodžiui galima pritaikyti bet kokį standartinį 22 mm dirželį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pranešanma, kad „LG G Watch“ laikrodį bus galima iš anksto užsisakyti „Google Play“ parduotuvėje nuo birželio 25 d. 12 šalių, įskaitant tokias rinkas, kaip Jungtinės Amerikos Valstijos, Kanada, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Italija, Ispanija, Pietų Korėja ir Japonija. „LG G Watch“ laikrodį taip pat bus galima netrukus įsigyti parduotuvėse Australijoje, Brazilijoje, Meksikoje, Naujojoje Zelandijoje, Singapūre, Rusijoje.

Pagrindinės specifikacijos:

Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 400“

Ekranas: 1,65 colių skystųjų kristalų IPS (280 x 280)

Atmintis: 4 GB eMMC / 512 MB darbinės atminties

Baterija: 400mAh

Operacinė sistema: „Android Wear“

Suderinamas su telefonais, kuriuose veikia „Android 4.3“ operacine sistema

Dydis: 37.9 x 46.5 x 9.95mm

Svoris: 63g

Ryšys: Bluetooth 4.0

Davikliai: 9-Axis (giroskopas / akselerometras/ kompasas)

Spalva: „White Gold“/ „Black Titan“

Kitos savybės: atsparus vandeniui ir dulkėms (IP67)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų