REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

L. Jamesas pirmenybę teiks „Heat“ komandai

Antradienį viena ryškiausių Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždžių LeBronas Jamesas paskelbė, kad pasinaudojo galimybe nutraukti sutartį su Majamio „Heat“ klubu ir liepos 1 dieną tapti laisvuoju agentu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai nereiškia, jog krepšininkas paliks pirmenybių vicečempionų gretas. Artimų L.Jamesui šaltinių teigimu, krepšininkas mano, kad ir toliau rungtyniaus Majamyje.

REKLAMA

Jis labai gerbia „Heat“ prezidentą Patą Riley, palaiko gerus santykius su treneriu Eriku Spoelstra ir tiki, kad su Dwyane‘u Wade‘u bei Chrisu Boshu kartu gali laimėti pirmenybes. Viskas, ko L.Jamesas pageidauja – dar vieno pajėgaus pagalbininko.

Šaltinių teigimu, sprendimas nutraukti sutartį su „Heat“ tėra žingsnis paspausti komandos vadovus imtis ryžtingų permainų šią vasarą. Kol kas nėra aišku, ar L.Jamesas sutiks susimažinti atlyginimą, taip padidindamas ekipos „algų kepurę“ ir šansus prisivilioti pirmo ryškumo žvaigždę.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tokiu atveju tokio paties sprendimo reikėtų laukti ir iš Ch.Bosho bei D.Wade'o. Nuo liepos 1 dienos L.Jamesui pasiūlymus galės pateikti visos NBA komandos, tačiau šiuo metu tik šešios jų turi pakankamai pinigų maksimalios vertės krepšininko kontraktui: tai Fynikso „Suns“ Dalaso „Mavericks“, Jutos „Jazz“, Filadelfijos „76ers“, „Heat“ ir Los Andželo „Lakers“ ekipos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų