REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Anglijoje prasidėjo tarptautinės "British Gas International Meet 2014" plaukimo varžybos, kuriose Plimuto koledžo garbę gina 17-metė Rūta Meilutytė.

REKLAMA
REKLAMA

Olimpinė ir pasaulio čempionė iš Lietuvos trečiadienį 100 m laisvu stiliumi rungties finale sugaišo 55,63 sekundės ir liko penkta. Lietuvę finaliniame plaukime aplenkė prizininkėmis tapusios Siobhan-Marie O'Connor (54,46 sek.), Amelia Maughan (55,36 sek.) ir Jessica Lloyd (55,45 sek.) bei ketvirtąją vietą užėmusi Lauren Quigley (55,48 sek.).

REKLAMA

Išvakarėse šios rungties kvalifikacijoje R.Meilutytė sugaišo 55,51 sek. ir buvo ketvirta.

Kur kas geriau R.Meilutytei sekėsi komandinėje 400 m kompleksinio plaukimo rungtyje, kur ji su Plimuto "Leander" ekipos draugėmis Eliza Duffy, Charlotte Atkinson bei Grace Vertigans sugaišo 4 minutes 9,06 sekundės ir buvo greičiausios atrankoje bei pateko į finalą.

Lietuvos plaukimo lyderė šiose varžybose taip pat planuoja startuoti 50 ir 200 m nuotoliuose laisvu stiliumi bei savo mėgiamose distancijose - 50 ir 100 m krūtine.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų