REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 24-ąją vienas geriausių futbolininkų pasaulyje, Argentinos nacionalinės rinktinės žvaigždė ir „Barcelona“ (Ispanija) klubo puolėjas Lioneli Messi atšventė savo 27-ajį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Turbūt vieną geriausių dovanų jis jau padovanojo sau ir savo gerbėjams – rungtynėse su Irano nacionaline komanda per pridėtą laiką įmušė įvartį į varžovų vartus ir taip užtikrino Argentinos rinktinės patekimą į aštuntfinalį.

REKLAMA

Tarp daugybės sveikinimų ir dovanų, Lionelis Messi gavo ir vieną ypatingą. Viena iš pagrindinių čempionato rėmėjų, kompanija „adidas“ sukūrė ir įteikė futbolininkui jo vardo batus - adizeroTM f50 Messi. Juos futbolininkas jau spėjo išbandyti vakar įvykusioje treniruotėje prieš šiandien vyksiančias futbolo varžybas su Nigerija.

Naujieji bateliai nors savo techninėmis savybėmis ir aptakiomis formomis panašūs į šiam čempionatui sukurtų „Battle Pack“ batelių seriją, tačiau išsiskiria savo spalvomis. Dominuoja ryškios žalia, mėlyna, oranžinė ir rožinė, kurios dar labiau tampa matomos balto batelio fone. Iš viso pagamintos tik 27 poros šių batų, kiekviena pora simbolizuoja po vienerius Lionelio Messi gyvenimo metus.

REKLAMA
REKLAMA

Ši dovana – tai „adidas“ kompanijos padėka futbolininkui už jo puikią žaidimo pradžią ir du nepakartojamus įvarčius čempionato pradžioje. Pats Lionelis Messi tikisi, kad vieną svarbiausių gimtadienio dovanų pavyks gauti jau šį vakarą vykstančiose rungtynėse su Nigerija, pergalė Argentinos rinktinei užtikrins aukščiausią vietą savo grupėje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų