REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mūsų dienomis įžymybės viešoje erdvėje deklaruoja begalinę meilę asmenukėms. Nuo jų mėgina neatsilikti ir dauguma socialinių tinklų vartotojų. Tačiau itin dažnai pasitaiko, kad asmenukė ne sužavi, o prajuokina. Kaip to išvengti? Pateikiame 5 patarimus kaip įamžinti geresnę asmenukę nei įžymybės:

Mūsų dienomis įžymybės viešoje erdvėje deklaruoja begalinę meilę asmenukėms. Nuo jų mėgina neatsilikti ir dauguma socialinių tinklų vartotojų. Tačiau itin dažnai pasitaiko, kad asmenukė ne sužavi, o prajuokina. Kaip to išvengti? Pateikiame 5 patarimus kaip įamžinti geresnę asmenukę nei įžymybės:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Rask tinkamą „kampą“

Ne visi atrodome gražiai iš to paties „kampo“ – tai universali tiesa. Kiekvieno žmogaus veidas yra skirtingas, turintis savo privalumus ar trūkumus. Svarbiausia išmokti išryškinti savo privalumus. Kaip tai padaryti? Iš pradžių pamėgink nufotografuoti save iš pačių įvairiausių „kampų“. Antra (tai šiek tiek trikdo, bet yra būtina) – parodyk savo nuotraukas draugams ir artimiesiems bei paklausk jų patarimo, kuriuo „kampu“ tu atrodai gražiausiai. Jei esi pakankamai nuovokus, pamėgink pats atrasti savo stipriąsias puses. Kai tai padarysi, atsimink tinkamą „kampą“ ir būtent tuo „kampu“ amžink savo asmenukes.

REKLAMA

2. Būk atsargus eksperimentuodamas su veido išraiškomis

Turėk galvoje, kad asmenukės yra skirtos dalijimuisi. Dėl šios priežasties būtų gerai išvengti keistų mimikų. Juk turi gražų veidelį – kam jį gadinti keistomis mimikomis? Internete vyrauja nauja tendencija nutaisyti „ančiuko veidą“, tačiau apklausos rodo, kad dauguma žmonių jo nemėgsta. Taigi, jei nori, kad tavo asmenukė būtų iš tiesų vertinama teigiamai, nepasiduok šiai keistai madai (nebent turi humoro gyslelę ir savo asmenuke sieki pralinksminti publiką). Verčiau natūraliai šypsokis – tai vis dar pati žaviausia išraiška, kuri tikrai pavergs tavo draugų širdis.

REKLAMA
REKLAMA

3. Pasirūpink geru apšvietimu

Geras apšvietimas yra būtinas fotografijos elementas, todėl ir asmenukių pasaulyje mes visi turėtume vengti blogo apšvietimo. Venk apšvietimo iš nugaros – šviesos šaltinis visuomet turi būti priešais tave ir truputėlį virš akių lygio. Priešingu atveju, tavo veidas liks šešėlyje ir tai galutinai sugadins tavo asmenukę. Kodėl dauguma įžymybių asmenukes įamžina vonios kambaryje? Paprastai vonios kambariai pasižymi geru apšvietimu! Tačiau, jei nori atrodyti dar gražiau nei įžymybė, naudok natūralią šviesą – ji užtikrins ryškesnes spalvas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Saugokis veidrodžių

Veidrodis gali sugadinti tavo asmenukę negrįžtamai. Veidrodžiai asmenukių pasaulyje yra naudojami gana dažnai, ypač tada, kai asmuo nori parodyti ne tik savo veidą, bet ir savo kūną visu ūgiu. Tačiau prieš viešinant asmenukes, būtina jas patikrinti bent du kartus. Greičiausiai kiekvienas iš mūsų esame matę asmenukių, kurias sugadino akinanti blykstė ar netinkama aplinka (pavyzdžiui, aiškiai matoma netvarka kambaryje). Taip pat pasitaiko tokių asmenukių, kuriose asmuo apsimeta miegantis, tačiau netoliese kabantis veidrodis atskleidžia, jog iš tiesų asmuo fotografuoja save būdamas keistoje pozicijoje.

REKLAMA

5. Niekas nesužinos, ar pasinaudojai fotografijai skirtomis programėlėmis – išnaudok jas!

Skirk laiko savo fotoaparato ar išmaniojo telefono specifikacijų ir papildomų programėlių pažinimui. Tai daryti verta – panaudojus įvairias programėles gali sufokusuoti norimą objektą, gauti aiškias judančių objektų nuotraukas (tam tinkama „Samsung“ „Galaxy K Zoom“ įdiegta „selfie alarm“ funkcija), palyginti savo veido odą ar pagražinti nuotraukos spalvas, Maži redagavimo pakeitimai suteiks daugiau pasitikėjimo – o tai svarbiausia. Išbandyk skirtingus šviesos ir spalvos filtrus bei atrask tinkamiausią būtent šiai nuotraukai. Jei nežinai kurį pasirinkti, visuomet gali pasikliauti juodai baltu ar sepijos filtru – tai amžina klasika.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų