REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Siekite bendradarbiavimo, stiprinkite partneriškus santykius. Patartina ieškoti ir sąjungininkų, rėmėjų – šiuo metu jus daug kas palaikys. Spręskite šeiminio bendravimo problemas: jums pavyks sutaikyti artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Verta spręsti skolų, mokesčių, kredito problemas – rasite naudingą išeitį. Nebijokite kreiptis pagalbos į draugus, net įtakingus, žymius asmenis: tikriausiai jie sutiks jums padėti.

REKLAMA

Dvyniai Gera diena: turite nemenkų galimybių įgyti persvarą. Naudokitės šiuo metu gaunamais pasiūlymais, užmegzkite svarbius partneriškus ryšius.

Vėžys Gerai tvarkyti svarbius karjeros reikalus. Tinka priimti šios dienos veiklos pasiūlymus. Palanku pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį.

Liūtas Aplinkiniai vertins jūsų nuomonę, idėjas. Būtent dabar galite paveikti įtakingą asmenį, savo vadovą ar mylimą žmogų, vaiką priimti tokį sprendimą, kokio jums reikia.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Būkite atidūs partnerių nuomonei, tačiau mokėkite girdėti ir savo vidinį balsą. Tinka apsispręsti dėl bendradarbiavimo, esamos ar būsimos santuokos.

Svarstyklės Gali atsiverti unikalių galimybių, viskas bus jūsų valioje, tik panorėkite keistis ar ką nors keisti. Jei jums reikalinga įtakingo, stipraus, išmintingo draugo pagalba ar tiesiog patarimas, neatidėkite to, kreipkitės šiandien.

Skorpionas Sėkmingas laikas pasirašyti svarbius dokumentus su užsieniečiais. Naujos pažintys, užsimezgusios su žmonėmis iš toli, duos daug naudos. Nepraleiskite progos rasti naują pajamų šaltinį, išspręsti nesantaiką su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Šiandien reikės greitos reakcijos, kitaip galite praleisti gerą pasiūlymą, neįvertinti, nesuprasti žmogaus, norinčio su jumis bendrauti, jums padėti ar net mylėti. Neatsisakykite bendrauti, įdėmiai klausykite, ką kiti šneka.

Ožiaragis Aplinkiniai bus jūsų pusėje. Tai padės tvarkant bet kokius reikalus. Vis dėlto daug darbų neplanuokite – pristigs jėgų.

Vandenis Šaunių pasiūlymų ir draugiškos pagalbos metas – naudokitės proga. Vakare būkite atidesni sveikatai – galite suirzti, sunegaluoti be aiškios priežasties.

Žuvys Darbui ši diena sėkminga – gautus naujus dalykinius pasiūlymus priimkite. Būsite veiklūs ir energingi, tad susitelkite į sunkiausius, svarbiausius reikalus. Vakare svarbu likti tolerantiškiems bendraujant su pora.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų