REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Gana nerami diena. Labiau norėsis visus kritikuoti arba guostis, nei pasikliauti savo jėgomis ir protu. Tuo tarpu iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų už neaiškius poelgius ar sprendimus.

Avinas Gana nerami diena. Labiau norėsis visus kritikuoti arba guostis, nei pasikliauti savo jėgomis ir protu. Tuo tarpu iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės, pasiaiškinimų už neaiškius poelgius ar sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Diena bus emociškai įtempta. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai ar netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso. Jei tvarkysite finansinius dokumentus, būkite itin atidūs, nes klaidos atneštų nuostolių.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien į savo vertybes, tikslus jums gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus nuomonė atskleis nesuvoktą tiesą. Nors ir nenoromis, turėsite ją pripažinti. Bus daug reikalų, jei planuojate vykti į užsienį ar bylinėtis.

Vėžys Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Venkite konfliktuoti su kolegomis. Panašu, kad visą dieną būsite neramūs, nerasite sau vietos. Pasisaugokite vagių, aferistų ir patys nesukčiaukite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Regis, ieškosite galimybių pasidžiaugti gyvenimo malonumais, lengvu pelnu ar asmeniniu populiarumu. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Pasirodys, kad nesiseka kitus vedžioti už nosies.

Mergelė Galite turėti su labdara, socialine, sveikatos apsauga susijusių reikalų. Baiminsitės, kad į viešumą gali iškilti tai, ką norėtumėte nutylėti ar nuslėpti. Šiandien jums naudingiau užimti stebėtojų poziciją nei aktyviai reikštis.

Svarstyklės Tikriausiai neišvengsite konkurencinės kovos, ambicijų, sudirgusių emocijų. Labiausiai iš pusiausvyros ves kritiniai kitų žmonių pastebėjimai, jų nepritarimas jūsų nuomonei ar norams. Ieškokite kompromiso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Galimi įvykiai, sprendimai, susiję su verslu, nekilnojamuoju turtu, nuoma, prekyba. Verslo partneriai gali gundyti investuoti. Svarbu įvertinti jų ir savo galimybes bei interesus, kad nepasirodytų pernelyg skirtingi.

Šaulys Panašu, kad kažkas iš pažįstamų padės gauti reikiamą informaciją ir ja operatyviai pasinaudoti. Kita vertus, gali nutikti ir kitaip - pažįstamiems išplepėsite tai, kas jus nudžiugino, suteikė vilčių, o jie tuo slapta pasinaudos jūsų nenaudai.

Ožiaragis Šiandien rizikinga impulsyviai ir grubiai elgtis, nes pasekmės būtų nelengvos. Vis dėlto neatidėliokite tų pokalbių, kurie yra neišvengiami. Tvarkydami reikalus remkitės sveiku protu ir gyvenimo patirtimi.

REKLAMA

Vandenis Seksis užmegzti pažintis, vilioti priešingą lytį. Tik nežaiskite kitų žmonių jausmais, mokėkite atsispirti abejotinoms pagundoms. Kontroliuokite savo vaikus, kad šie neprikrėstų eibių, nes atsakyti teks ir jums.

Žuvys Nesitikėkite atsipalaidavimo. Šiandien teks prisiminti pareigas, jums gali nurodyti nepadarytus darbus arba jūsų klaidas, silpnybes. Galbūt teks susirūpinti profesiniu įvaizdžiu, kvalifikacija. Nerimą kels ir sveikata.

 

Šaltinis www.vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų