REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

VMFD „Žalgirio“ futbolininkai po pirmadienį ištrauktų UEFA Čempionų lygos antrojo atrankos etapo burtų sužinojo savo varžovą. Tai – Kroatijos čempionas Zagrebo „Dinamo“.

REKLAMA
REKLAMA

„Atiteko ne silpniausias varžovas. Dar prieš rungtynes niekas nelaimėjo ir nepralaimėjo. Žaidėjai grįš po laisvų dienų pailsėję, pasistiprinsime ir duosime kovą“, - komentavo „Žalgirio“ komandos treneris Andrius Skerla.

REKLAMA

Anot jo, „Dinamo“ ekipoje žaidžia talentingiausi Kroatijos žaidėjai: „Ne vienus metus klubas žaidė Čempionų lygoje. Praėjusiais metais nepateko, gal ne geriausi laikai. Pradėsime analizuoti jau šiandien varžovus. Kovosime, jiems tikrai nebus lengva.“

„Žalgirio“ klubo direktorė Vilma Venslovaitienė tvirtino, kad didžiausias varžovas esame mes patys. „Jei žalgiriečiai įveiks savo baimes, netikėjimą, viskas bus gerai. Laukia darbas, mūšis. Mes tam ruošėmės ne vienus metus. Viską parodys ateitis. Stebuklų nebūna. Per darbą, norą, tikėjimą savimi“, - teigėji.

REKLAMA
REKLAMA

Jai antrino ir „Žalgirio“ gynėjas Ramūnas Radavičius: „Silpnų varžovų nebūna. Kausimės, lengva kroatams nebus“. Pirmąsias rungtynes su Zagrebo ekipa žalgiriečiai žais išvykoje, atsakomąsias - namie.

A. Skerla sakė, kad klubas dar stiprinsis. „Ieškosime puolėjo ir vidurio gynėjo. Norėtume, kad tai būtų lyderiai. Bet prisikviesti gerų žaidėjų sudėtinga. Biudžetas mūsų taip pat neguminis“, - sakė treneris. Anot jo, daugiau paaiškės birželio 30 dieną, kai klubo sporto direktorius Mindaugas Nikoličius pristatys komandos planus ir naujus žaidėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Zagrebo „Dinamo“ – elitinė Kroatijos futbolo komanda, nuo 1991 metų net 16 kartų laimėjusi šalies pirmenybes, 12 kartų iškovojusi taurės trofėjų. Kroatai praėjusiame sezone varžėsi UEFA Europos lygos grupės etape, kuriame ir baigė savo pasirodymą, surinkdami vos vieną tašką. „Dinamo“ konkuravo su Odesos „Čornomorec“ (Ukraina), Razgrado PFC „Ludogorets“ (Bulgarija), Eindhoveno PSV (Olandija) klubais.

Žalgiriečių priešininku taip pat galėjo tapti vienas iš šių klubų: Bukarešto "Steaua" (Rumunija), Razgrado PFC "Ludogorets" (Bulgarija), Varšuvos "Legia" (Lenkija), Agdamo "Qarabag" (Azerbaidžanas), Helsinkio HJK (Suomija).

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų