REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Progresas darbe bus jūsų apdovanojimas. Šiandien suprasite, kad ne veltui tiek daug dirbote, ieškojote kontaktų ir rasdavote bendrą kalbą ne su tokiais maloniais žmonėmis. Tvarka šeimoje taip pat džiugins. Lengvai suartėsite su jums patinkančiu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Neutrali diena. Netrūks negatyvių tendencijų, tačiau jas išlygins pozityvios, ir tai jums leis pasitikėti savo jėgomis. Pagrindinės problemos bus sveikatos ir finansų srityse. Daug naudingos informacijos gausite iš vyresniųjų partnerių ar giminaičių.

REKLAMA

Dvyniai. Galimi finansiniai sunkumai, nesėkmingi pirkiniai, praradimai. Stenkitės sumažinti išlaidas, netrukus turėsite kur išleisti sutaupytus pinigus. Kūrybinis problemų sprendimas neleis nei jums, nei aplinkiniam nuobodžiauti.

Vėžys. Aukštas gyvybinis potencialas, netruks optimizmo, kuris leis jums įveikti bet kokias užklupusias problemas. Deja, neišvengsite problemų asmeniniame gyvenime, nesutarimai su mylimu žmogumi taps rimti, o konfliktai gali tapti chroniškais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Palankus laikas keisti savo asmeninį gyvenimą – nuo šiol viskas tik į gerą. Neturėsite priežasčių skųstis, kad jums trūksta dėmesio ar supratimo. Nesutarimai ir konfliktai liks praeityje. Venkite bendravimo su mažai pažįstamais žmonėmis, nežadėkite.

Mergelė. Teks spręsti nemažai sudėtingų ir praktiškų užduočių, įveikti buitinius sunkumus. Žinoma, geriau šiandienos reikalus atidėti ir paskirti laiką poilsiui. Bet koks nuovargis neigiamai paveiks ir fizinę, ir emocinę žmogaus būseną.

Svarstyklės. Už susilaikymas ir tikslo siekimą būsite dosniai apdovanoti, tačiau ne dabar. Šiandien būkite kantrūs ir atkakliai siekite savo tikslų, spręskite ir savo, ir kitų problemas. Emocinis fonas palankus, tad ir problemų išvengsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Scorpionas. Palanki diena užbaigti pradėtus svarbius darbus ir mėgautis savo pasiekimais. Malonu, kad atsiras žmonių, kurie džiaugsis kartu su jumis sėkme. Netruks dėmesio ir iš priešingos lyties. Gyvybinis potencialas aukštas, nuotaika ir savijauta gera.

Šaulys. Maloni ir džiugi diena, kai galite nusiteikti produktyviai padirbėti. O dienos įvykiai teigiamai nuteiks net ir užkietėjusius pesimistus. Santykiai poroje bus stabilūs ir ramūs, o nauji ryšiai taip pat nebus pavojingi, nors skubėti irgi nereikėtų.

Ožiaragis. Asmeniniai santykiai klostosi gerai. Tik būkite kantrūs ir išmintingi – būtent šios savybės reikalingos, kad išvengtumėte konfliktų su mylimu žmogumi ir draugais. Daugiau dėmesio skirkite finansams: galimi nuostoliai ir išlaidos.

REKLAMA

Vandenis. Finansų sferą labai stipriai paveiks negatyvios tendencijos, galimos išlaidos. Būkite labai atsargūs ir venkite grynųjų pinigų. Teks keisti savo planus ir atsisakyti idėjų įgyvendinimo. Aplankykite pažįstamus, kurie gyvena toli – išvyka turėtų būti maloni

Žuvys. Šios dienos įvykiai padės jums priimti atsakingus sprendimus. Vis dėl to jus lydės ne pačios geriausios aplinkybės. Galimos romantinės pramogos: lengvai pasinersite į malonumus, o tai paliks gerą įspūdį aplinkiniams. Venkite kelionių ir bet kokio nerimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų