REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tie, kurie iš anksto rezervavo „Surface Pro 3“, planšetinį kompiuterį turėtų gauti jau šią savaitę. Kadangi „Surface Pro 2“ gamyba turėtų būti po truputį nutraukiama po pamainos pasirodymo, „Microsoft“ jau pradėjo stimuliuoti paklausą įvairiomis nuolaidomis.

REKLAMA
REKLAMA

Štai D. Britanijoje ir Prancūzijoje planšetiniai kompiuteriai „Surface Pro 2“ jau atpigo, kartu atnaujinti ir JAV el. parduotuvių kainininkai.

REKLAMA

„Surface Pro 2“ versijos su 64 ir 128 GB duomenų kaupikliai atpigo 100 dolerių, taigi dabar atitinkamai kainuoja 799 ir 899 dol. Versijos su 256 ir 512 GB kaupikliais atpigo dar labiau – apie 200 dol., todėl juos galima įsigyti už atitinkamai 1099 ir 1599 dol.

Naujasis „Surface Pro 3“ šiuo metu prieinamas tik su procesoriumi „Intel Core i5“. Tiksliau tariant, būtent šią versiją „Microsoft“ žada pristatyti šį mėnesį, jei ji bus užsakyta dabar. Versijos su 128 GB kaupikliu teks palaukti iki birželio 30 d., už jį prašoma 999 dol.

REKLAMA
REKLAMA

Duomenų kaupiklio talpos padvigubinimas atsieis 300 dolerių, tačiau tokį planšetinį kompiuterį bus galima gauti per porą dienų. Įdomu tai, kad „Surface Pro 3“ komplekte neturės klaviatūros – dangtelio, todėl jį vartotojui teks nusipirkti atskirai. Kaina – 129 dol.

„Surface Pro 3“ versijos su „Intel Core i3“ ir „Core i7“ procesoriais bus prieinami ne anksčiau kaip rugpjūčio mėnesį.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų