REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

Sunkią pergalę pasaulio čempionate iškovojo Kolumbijos rinktinė, kuri rezultatu 2-1 nugalėjo Dramblio Kaulo Kranto komandą ir tapo vienvalde C grupės lydere.

REKLAMA
REKLAMA

 

Rungtynės prasidėjo ramiai, abi ekipos žaidė žvalgybinį futbolą, tačiau pirmieji ledus pabandė pralaužti kolumbiečiai. Po gražaus J.Cuadrado perdavimo, stiprų smūgį vartų link atliko T.Gutierrezas, tačiau kamuolys skriejo šalia virpsto.

REKLAMA

Kiek vėliau rungtynėse abiejų komandų žaidimo tempas padidėjo ir stadione susirinkę žiūrovai galėjo išvysti rengiamas atakas nuo vienų vartų prie kitų.

Aukštas žaidimo tempas ant žaliosios vejos ilgai neišsilaikė ir tiek Kolumbija, tiek Dramblio Kaulo Krantas pradėjo žaisti atsargesnį futbolą. Dėl šios priežasties rimtesnių progų susikurta nebuvo.

28 mačo minutę greitą kontrataką surengė kolumbiečiai, kuomet kairiuoju aikštės kraštu prabėgęs J.Rodriguezas atidavė aštrų perdavimą T.Gutierrezui, tačiau šis nesugebėjo tinkamai pataikyti į kamuolį ir proga buvo išvaistyta.

REKLAMA
REKLAMA

Per likusį kėlinio laiką susikurtų pusprogių netrūko, tačiau jos vartininkams didesnių problemų nesukėlė ir pirmasis kėlinys baigėsi nulinėmis lygiosiomis.

 

Antrasis kėlinys prasidėjo labai aktyviai, nes abi rinktinės buvo susitelkusios į puolimą ir kamuolys judėjo nuo vienų vartų prie kitų.

56 varžybų minutę puikaus Y.Toure perdavimo sulaukęs ir nuošalės išvengęs W.Bony nepasinaudojo proga išvesti savo ekipą į priekį, kuomet pasirinko sudėtingą smūgio techniką ir lemiamu momentu į kamuolį nepataikė.

Po poros minučių kolumbiečiai iš karto davė atsaką savo oponentams. Po stipraus J.Cuadrado smūgio afrikiečių vartininkas nukreipė kamuolį į viršų, o šis atsimušė į vartų virpstą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

64 mačo minutę po pakelto J.Cuadrado perdavimo įvartį galva pelnė Kolumbijos rinktinės lyderis J.Rodriguezas.

Po praleisto įvarčio Dramblio Kaulo Krantas įjungė aukštesnę pavarą ir pradėjo pulti savo priešininkus. Iš pradžių pavojingai smūgiavo S.Aurieris, o kiek vėliau ir Y.Toure.

Visgi susitelkę į puolimą afrikiečiai šiek tiek apnuogino savo gynybą ir tuo pasinaudoju Kolumbija, kuri perėmus kamuolį aikštės viduryje atliko greitą kontrataką ir po J.Quintero smūgio rezultatas tapo 2-0.

Ilgai džiaugtis kolumbiečiams neteko, nes jau po trijų minučių rezultatą sušvelnino labai gražiai kairiuoju kraštu prabėgęs Gervinho.

REKLAMA

Per likusį varžybų laiką užvirė arši kova, kurios metu buvo sukurta progų prie abiejų komandų vartų, tačiau lemiamais momentais futbolininkams pritrūkdavo sėkmės ir varžybos baigėsi rezultatu 2-1.

Šiose varžybose geltoną kortelę prieš save išvydo Dramblio Kaulo Kranto rinktinės gynėjas Didieris Zokora, o tai jam buvo antroji šiame čempionate, todėl jis praleis paskutines grupės etapo varžybas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų