REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijo laida „Ryto garsai“, LRT.lt

Ketvirtadienį orai ypatingai nepagerės, o savaitgalį žada subjurti dar labiau, LRT radijui sako sinoptikas Vytautas Sakalauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, vienintelis galimas geras pokytis – kiek daugiau šilumos. Dieną gali būti 17–20 laipsnių, o ten kur ilgiau užsibus saulė – 21–22 laipsniai šilumos. Lietaus neišvengsime, iki vakaro trumpai palis beveik visur, kai kur gali trumpai nugriaudėti perkūnija. Pūs vidutinio stiprumo pietų, pietvakarių vėjas.

REKLAMA

Penktadienį orai pablogės dar labiau, pranašauja sinoptikas. Ciklonas atneš debesuotus, drėgnus ir vėsesnius orus. Protarpiais lis, vietomis gali ir pažaibuoti. Naktį pūs vidutinio stiprumo pietvakarių vėjas, o dieną jis kryps iš vakarų ar šiaurės vakarų. Pajūryje vėjo gūsiai pasieks 15–17 metrų per sekundę.

„Naktį laikysis 9–13 laipsnių šiluma, o dieną teks tenkintis 14–19 laipsnių šiluma“, – sako V. Sakalauskas.

Pasak sinoptiko, ir savaitgalio orai mūsų nepaguos. Vėl prognozuojami trumpi lietūs, kai kur galima ir perkūnija, vakarinių krypčių vėjai ir toliau neš vėsą. Naktimis temperatūra žemės iki 7–12, o dienomis sieks vos 14–19 laipsnių šilumos. Orai kol kas nepaguos ir kitos savaitės pirmoje pusėje, vilties sulaukti šiltesnių orų yra tik antroje savaitės pusėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų