REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telekomunikacijų bendrovė TEO kviečia dalintis festivalio „Kultūros naktis“ įspūdžiais socialiniuose tinkluose #KulturosNaktisTeoWifi ir šventės metu dovanoja galimybę visame Vilniuje nemokamai naudotis belaidžiu interneto ryšiu „TEO Wi-Fi“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, TEO belaidžio interneto tinklas pasižymi didele duomenų perdavimo sparta ir galimybe siųsti duomenis neribotai, todėl šventės dalyviai galės akimirksniu paskelbti užfiksuotus vaizdus ir videoreportažus. Nemokamai naudotis belaidžiu internetu galės visi renginio dalyviai ir svečiai, belaidžio interneto prieigos vietose savo išmaniajame įrenginyje pasirinkę „TEO Wi-Fi“ tinklą.

REKLAMA

Organizatoriai kviečia fotografuoti, filmuoti savo įspūdžius išmaniaisiais įrenginiais ir iš karto juos skelbti socialiniame tinkle „Facebook“. Šventės dalyviai, pasidalinę „Kultūros nakties“ akimirkomis „Facebook“ su žyme #KulturosNaktisTeoWifi, dalyvaus žaidime ir galės laimėti galimybę naudotis „TEO Wi-Fi“ visą vasarą.

„Norime, kad „Kultūros naktį“ socialiniai tinklai taptų dideliu vaizdų ir įspūdžių albumu. Kviečiame visus sostinės gyventojus ir svečius pasidžiaugti ir dalintis šventės akimirkomis su visa kultūros gerbėjų bendruomene“, – sakė TEO Privačių klientų padalinio vadovas Nerijus Ivanauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Kultūros nakties“ metu Vokiečių gatvėje greta Rotušės TEO kvies visus į jaukią lounge zoną. Čia, kaip ir visame mieste „Kultūros naktį“, veiks „TEO Wi-Fi“ – nemokamas belaidis internetas. „TEO Wi-Fi“ lounge bus galima patogiai prisėsti ir nedelsiant pasidalinti įspūdžiais iš „Kultūros nakties“ renginių. TEO komanda čia dalinsis renginių žemėlapiu ir padės prisijungti prie belaidžio interneto tinklo.

Pagrindiniai belaidžio „TEO Wi-Fi“ interneto prisijungimo taškai šventės teritorijoje pažymėti žemėlapyje, internete ir šventės programose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kultūros ir meno festivalis „Kultūros naktis“ šiais metais vyks naktį iš birželio 20 į 21 d., o su visa renginio programa galima susipažinti festivalio interneto svetainėje www.kulturosnaktis.lt.

Šiuo metu Lietuvoje veikia per 3 tūkstančius „TEO Wi-Fi“ taškų, iš jų 400 – Vilniuje. Iki 2014 metų kovo mėnesio „TEO Wi-Fi“ paslauga naudojosi apie 90 tūkstančių klientų, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų