REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Regis, šiandien per daug tikėsitės iš jums brangių žmonių. Būkite jiems atlaidesni. Liaukitės nepasitikėję bei ieškoję tariamų nesąžiningumo įrodymų. Pasisaugokite incidentų, ypač pasilinksminimų vietose.

Avinas Regis, šiandien per daug tikėsitės iš jums brangių žmonių. Būkite jiems atlaidesni. Liaukitės nepasitikėję bei ieškoję tariamų nesąžiningumo įrodymų. Pasisaugokite incidentų, ypač pasilinksminimų vietose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Kasdieniai darbai slinks pamažu, o gal ir su trikdžiais, nesklandumais. Tinkamai eksploatuokite techniką, nes gresia gedimai, nuostoliai. Mažiau gilinkitės į svetimus trūkumus, o daugiau į tai, ką reikia taisyti, tobulinti savyje.

REKLAMA

Dvyniai Šiandieną bus sunku priimti bendrus sprendimus, nes atsiras daug nepritariančių. Pasistenkite išvengti rimtų konfliktų. Gali paaiškėti, jog nebėra laiko delsti, jei norite susitvarkyti nuosavybės reikalus, išspręsti šeimos problemas.

Vėžys Gali atsitikti taip, kad apvilsite jūsų paramos besitikintį žmogų. Koją pakiš skubotai mestas pažadas. Šiandien neskubėkite finansiškai ar kitaip įsipareigoti. Jei pulsite į rizikingą avantiūrą, nesistebėkite iškilusiomis problemomis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Teks skirti daug laiko bei dėmesio deryboms, juridinių reikalų tvarkymui arba mokymuisi. Nauji planai, ryšiai, pasiūlymai turėtų būti vertinami kuo racionaliau, kad neapsigautumėte.

Mergelė Daug pastangų pareikalavęs darbas gali būti sukritikuotas, atmestas. Arba nespėsite jo atlikti laiku, todėl gausite pylos. Sunku tikėtis verslo partnerių palaikymo, darbdavio palankumo. Pasisaugokite provokacijų, avarijų.

Svarstyklės Bus gana sunku susigaudyti situacijoje, prisiderinti prie naujų reikalavimų ar kolektyvo. Tuo tarpu kažkas neduos ramybės, reikalaus vykdyti įsipareigojimus, pateikti ataskaitas, kaulys paramos ar pan. Tai kainuos nervų, ir ne tik.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien nederėtų varginti savęs intensyviu bendravimu, sudėtingais darbais. Bet kokie rūpesčiai jus greitai nualintų, nes pasižymėsite ypatingu jautrumu, pasiduosite blogoms įtakoms.

Šaulys Nerami diena. Gali susvyruoti jūsų reputacija, kai kurie planai. Galbūt paaiškės, kad per neapdairumą pasitarnavote savo priešams ir konkurentams. O gal jūs tyčia ką nors erzinate? Tokiu atveju galite sulaukti aršaus keršto.

Ožiaragis Vargu ar šiandien viskas seksis, kaip suplanuota. Tikėtinas vilkinimas, biurokratinės užkardos, įvairūs apribojimai. Gali kilti pagunda veltis į aferą, žadančią pasipelnymą. Tai gana pavojinga.

REKLAMA

Vandenis Ši diena be pasigailėjimo įsuks į reikalų verpetą. Tiek su gaunama, tiek su skleidžiama informacija būkite itin atsargūs. Dėl palaido liežuvio, paslapčių paviešinimo galimos problemos.

Žuvys Šiandien jums labiausiai rūpės buitis, kasdieniai reikalai. Skubiems, impulsyviems sprendimams netikęs metas. Svarbu pasirūpinti sveikata, pasitikrinti, jei blogai jaučiatės. Stenkitės atsikratyti negatyvių nuostatų, kurios jus kankina.

 

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų