REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Chimki“ pratęsė sutartį su R. Kurtinaičiu

Nesėkmingai šį sezoną pasirodęs Maskvos srities „Chimki“ klubas nusprendė nekeisti vyriausiojo trenerio ir dar dvejiems metams pratęsė sutartį su Rimu Kurtinaičiu.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinis komandos direktorius Pavelas Astachovas įvertino prabėgusį sezoną: „Sezonas buvo sunkus, kuriame buvo ir džiugių, ir liūdnų akimirkų. Komanda labai gerai žaidė reguliariajame sezone, kur nepatyrė nė vienos nesėkmės, bet atkrintamosiose varžybose kažkas nesusiklostė.

REKLAMA

Tam buvo kelios objektyvios priežastys – prastas tvarkaraštis, žaidėjų traumos.“ „Chimki“ kitą sezoną turės tokį patį biudžetą, o ekipos tikslai – aukšti: patekti į Vieningosios lygos finalą ir laimėti Europos taurę.

P.Astachovas pažymėjo, jog klubas bando visomis išgalėmis gauti vardinį kvietimą į kito sezono Eurolygos kovas. Sutartis su „Chimki“ turi Sergejus Monia, Jegoras Vialcevas, Jamesas Augustine‘as, Petteri Koponenas, Marko Popovičius, Aleksandras Zacharovas ir Stanislavas Ilnickovas. 54-erių R.Kurtinaitis prie „Chimki“ vairo stovi nuo 2011 metų. 2012 metais su šiuo klubu jis laimėjo Europos taurę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų