REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norint humaniškai mažinti laukinių, beglobių gyvūnų populiaciją, šiemet ir vėl vyksta OPAN projektas. Galima sterilizuoti ir globojamus gyvūnus.

REKLAMA
REKLAMA

2014 m. birželio 9 d. – 30 d. VšĮ OPAN sterilizacijos centre (V. Sirokomlės g. 38, Nemėžis), sterilizuojami benamiai katės ir šunys, taip pat skiepijami nuo pasiutligės, gydomi nuo parazitų.

REKLAMA

Tai atlieka profesionalūs veterinarijos gydytojai iš Vokietijoje įsteigtos gyvūnų globos ir gamtos apsaugos organizacijos ETN.

Tik visiškai atsigavę po operacijos gyvūnai bus paleisti atgal į vietą, kurioje buvo sugauti. Galima sterilizuoti ir savo globojamus gyvūnus, kuriuos ketinate dovanoti.

Raginame visus Vilniaus ir Vilniaus rajono bei tolimesnių apylinkių gyventojus atkreipti dėmesį, jei galite sugaudyti ir atvežti gyvūnus į kliniką bei suteikti jiems laikiną prieglobstį kelioms dienoms po operacijos. OPAN veterinarai po miestelius NEVAŽINĖJA ir negaudo beglobių gyvūnų, tuo turi pasirūpinti juos pažįstantys, šeriantys žmonės, kuriuos šie prisileidžia.

REKLAMA
REKLAMA

Būtina išankstinė registracija telefonu +37067148566.

Benamių gyvūnų sterilizacija padeda stabilizuoti jų skaičių, išvengti šimtų jauniklių žūčių po mašinų ratais ar nuo ligų. Tai būdas, kurį pripažino visame pasaulyje ir ne vienerius metus naudoja.

Katės būna ramesnės, mažėja katinų pjautynių ir koncertų morčiaus metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų