REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš artėjantį pasaulio čempionato grandų mūšį tarp Vokietijos ir Portugalijos rinktinių, savo nuomonę panoro išreikšti Vokietijos komandos strategas Joachimas Lowas, kuris mano, jog laukia sunki dvikova prieš „pasaulio kontratakų čempionus“.

Prieš artėjantį pasaulio čempionato grandų mūšį tarp Vokietijos ir Portugalijos rinktinių, savo nuomonę panoro išreikšti Vokietijos komandos strategas Joachimas Lowas, kuris mano, jog laukia sunki dvikova prieš „pasaulio kontratakų čempionus“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mes esame užsivedę prieš savo pirmas šių planetos pirmenybių rungtynes. Laikrodis tiksi, o mūsų pasiruošimas darosi vis intensyvesnis. Portugalija kvėpuoja mums į nugarą FIFA reitinguose bei yra pasaulio kontratakų čempionai. Su ar be C.Ronaldo, jų žaidimo braižas išlieka toks pat“, – pasakojo J.Lowas.

REKLAMA

„Laimėjimas suteiktų mums pasitikėjimo ateinančioms kovoms. Šioje grupėje tai labai svarbu, nes turime tris nedėkingus priešininkus. Portugalijos rinktinė bus kietas riešutas. Jie nužygiavo toli pastarųjų čempionatų metu. J.Moutinho, Nani, C.Ronaldo, Pepe, F.Coentrao yra žaidėjai, kurie gali žaisti aukščiausiu lygiu. Jie yra labai pavojingi.“

„Jie iš anksto gindamiesi ruošiasi kontratakoms. Nani ir C.Ronaldo visuomet yra pasiruošę įbėgti į palikta gynybos laisvą plotą. Portugalai pelnė 10 įvarčių iš paskutinių 12, tik kontratakų būdu. Čia nebus jokių favoritų. Abi komandos yra labai geros. Jie remiasi kontratakomis, o mes remiamės poziciniu žaidimu, tačiau abi ekipos turi pasaulinio lygio žaidėjų“, – užbaigė vokietis.

REKLAMA
REKLAMA

Savo nuomonę taip pat panoro išreikšti ir Vokietijos rinktinės vartininkas Manuelis Neueris, kuris prisibijo geriausio planetos futbolininko C.Ronaldo grėsmės.

„Nežinau ar jis bus pasiruošęs šioms rungtynėms. Visgi jeigu jis yra geroje formoje, tai yra vienas pavojingiausių žaidėjų planetoje, su kuriuo gali susidurti. Mes susitiksime prieš Portugalijos rinktinę, o ji dažnai pelno pergales pasaulio čempionatuose. Praėjusiame jie liko ketvirti“, – pasakojo M.Neueris.

„Visi mato, jog jie yra gera komanda, o tas mane labai jaudina. Nėra taip, kad mes lengvai pereisime grupių etapą, būdami pirmoje vietoje. Kaip ir ankščiau buvau sakęs, mūsų laukia trys finalai, o pirmasis įvyks jau šiandien“, – užbaigė geriausias pasaulio vartininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo ruožtu Portugalijos rinktinės strategas Paulo Bento mano, kad jie netaps pasaulio čempionais vien todėl, jog savo sudėtyje turi C.Ronaldo. Nepaisant didelių lūkesčių, 44 metų treneris pirma nori patekti į atkrintamąsias.

„Manau turėti tokį žaidėją kaip C.Ronaldo savo komandoje yra labai svarbu, nes jis daro didelę įtaką mūsų žaidimui. Jis tai žino, o kas svarbiausia, jog jo komandos draugai taip pat tai žino. Visgi, kad turi savo sudėtyje geriausią planetos futbolininką, nereiškia, jog tapsi pasaulio čempionu. Daug kam tokie žodžiai gimtinėje nepatinka, bet tokia tiesa“, – pasakojo P.Bento.

REKLAMA

„Mes pirma turime susikoncentruoti kaip patekti į atkrintamąsias. Manau, jog visi žaidėjai turi stengtis dėl komandos, kad būtų pastebėti individualiai. Mes turime labai gerą komandą, kuri dalyvavo daug turnyrų ir demonstravo gerus rezultatus. Stengsimės turėti gerą pasaulio čempionatą, tačiau pirma turime išeiti iš grupių, o tai mums padės padaryti geriausias planetos futbolininkas“, – užbaigė portugalas.

Tuo metu C.Ronaldo atskleidė, jog varžybose prieš Vokietijos komandą jis bus pasiruošęs 100 procentų ir stengsis padėti savo rinktinei.

REKLAMA

„Visos fizinio pasirengimo problemos jau praeityje. Nuo pat karjeros pradžios nebuvo nei vienos dienos, kad žaisdamas nejausčiau jokio skausmo. Tokia yra mano darbo našta. Žinoma norėčiau būti pasiruošęs 110 procentų, tačiau vis dar esu pasiruošęs 100 procentų, o tiek užteks padėti savo ekipai“, – pasakojo komandos lyderis.

„Nemanau, kad vienas žaidėjas gali sudaryti komandą. Kaip ir sakiau jau ankščiau, aš čia esu, jog padėčiau komandai. Galiu padaryti įtaką keliose rungtynėse, tačiau negaliu nešti rinktinės vienas ant savo pečių.“

„Reikia žengti vieną žingsnį po kito. Šiandien žaisime prieš turnyro favoritus, kuriuos mes labai gerbiame. Mes patys nesame favoritai, bet manau, jog tai bus mums tik pliusas. Tai leis mums pademonstruoti geriausią ką sugebame“, – užbaigė C.Ronaldo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų