REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valgomųjų ledų „Dadu“ gamintoja „Vikeda“ Lietuvoje vartotojams pristatė fasuotus ledus iš natūralaus jogurto „Yoguta“.

REKLAMA
REKLAMA

Tokius ledus Lietuvos pieno pramonėje pirmą kartą mėginta gaminti prieš dešimtmetį, tačiau tada specialistams nepavyko ištobulinti technologinio proceso ir pasiekti reikiamą ledų konsistenciją. Gaminant ledus bendrovė naudoja sudėtingą technologiją, kuri leidžia ledų mišinyje panaudoti tikro jogurto raugo bakterijas, o ne jogurto miltelius. Tai leidžia išgauti tikro jogurto skonį. Ledai paskaninti natūralių braškių, aviečių bei persikų gabaliukais ir uoginiu įdaru.

REKLAMA

„Labai didžiuojamės mūsų technologų sėkme. Norėjome pagaminti natūralius jogurto ledus, ir tam skyrėme daug laiko. Natūralus jogurtas pramoninėje ledų gamyboje dėl sudėtingesnės technologijos naudojamas retai, tačiau pasiektas skonis atperka pastangas“, – pasakojo UAB „Vikeda“ generalinis direktorius Gintaras Jasionis. „Yoguta“ leduose yra 38 proc. tikro jogurto, nėra konservantų, tik natūralūs dažikliai, naudojami natūralūs uogų gabaliukai. Šie yra džiovinami šaltyje, taip išsaugant vertingas medžiagas.

REKLAMA
REKLAMA

Natūralaus jogurto ledus bendrovė pirmiausia planuoja pardavinėti Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, tačiau neatmeta galimybės ateityje gaminį pasiūlyti ir kitoms užsienio šalims.

Bendrovė UAB „Vikeda“ gamina įvairių skonių plombyro, grietininius, pieniškus, šerbetinius ir šaldytų vaisių sulčių ledus. Asortimentą sudaro daugiau kaip 20 pavadinimų ledai.

Užsakymo nr. 4687

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų