REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žvaigždė LeBronas Jamesas šį sezoną liko nieko nepešęs – MVP titulas atiteko Kevinui Durantui, finalo serijos naudingiausiu tapo Kawhi Leonardas, o žiedus laimėjo San Antonijaus „Spurs“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Finalo serijoje vidutiniškai po 28 taškus rinkęs, 7,8 atšokusio kamuolio atkovodavęs ir po 4 rezultatyvius perdavimus atlikdavęs L.Jamesas pripažino, kad padarė per mažai.

REKLAMA

„Tai yra žaidimas. Kartais laimi, kartais pralaimi. Žaidėme finale ketvirtą kartą iš eilės ir dukart tapome čempionais. Reikia į finalą sugrįžti kitąmet, tačiau būtina žaisti geriau. Akivaizdu, kad aš nepadariau pakankamai, kad laimėtume šią seriją“, – kalbėjo puolėjas.

L.Jamesas nenorėjo kalbėti apie tai, ar vasarą jis liks Majamio „Heat“ gretose: „Dabar apie tai negalvoju.“

Vienas „Heat“ lyderių Chrisas Boshas liaupsino varžovus, pavadindamas juos geriausia komanda. „Jie mums pranoko visose statistikos kategorijose. Tai – geriausia komanda, kokią aš tik esu matęs bei geriausia ekipa, prieš kurią tik man yra tekę žaisti.

Ch.Boshas taip pat nenorėjo komentuoti savo ateities „Heat“ klube: „Kas bus su šia komanda kitą sezoną? Aš net nežinau, ką valgysiu rytoj pusryčiams. Pirmiausia išspręsiu šį klausimą.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų