REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Geriausia likti, jei įmanoma, namie. Būkite atidesni tėvams ir savo atžaloms. Netinkamas laikas aiškintis meilės santykius – galite pradėti pavyduliauti, priekaištauti, nors reikėtų patylėti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Net jei nesate lengvabūdžiai, šiandien galite leistis į avantiūrą. Tad nesistenkite visiems įtikti. Blogas laikas naujam romantiškam ryšiui užmegzti, taip pat netiks erzinti savo poros flirtuojant su kitu (kita).

REKLAMA

Dvyniai Ar atleisti draugui, artimam žmogui, šiandien nereikėtų spręsti – esate pernelyg suirzę. Pasaugokite sveikatą – galimos netikėtos traumos, lėtinės ligos paaštrėjimas, gali atsiverti ir slapta liga.

Vėžys Tai konfliktinis metas, ir sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais, pripažinti savo kaltę. Jei jums nepritars antroji pusė, iš šios dienos pastangų neišeis nieko gera.

Liūtas Pasistenkite nieko neprovokuoti ir ramiau viską vertinti. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė. Nepasiduokite įniršiui, būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, net dirbdami kasdienius darbus.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Pasistenkite, kad pakaktų išminties suvokti, kur buvote neteisūs, – pasistenkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, pažeminote ar nuskriaudėte.

Svarstyklės Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo – kitaip galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių ir kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

Skorpionas Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų. Tinkamas laikas nutraukti draugystes, kenkiančias santykiams šeimoje ir geram jūsų vardui.

Šaulys Prieštaringas metas, kai norėsis vien ramybės ir poilsio, tačiau aplinkybės plėšys pusiau. Vis dėlto daug jėgų ir laiko sutaupysite, jei atidėsite kitai savaitei dalykinius rūpesčius, o šiandien tiesiog pailsėsite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi ir ryžto, deja, saiko ir sveiko proto tikrai gali pristigti. Tad būkite atidūs, kad nesugriautumėte savo laimės ir sėkmės pagrindų.

Vandenis Nesiimkite tvarkyti finansinių reikalų – galite viską sugadinti. Vertėtų labiau pasaugoti turtą ir sveikatą, santykius su antrąja puse.

Žuvys Taps aišku, ar nepervertinote savęs, ar planai realūs. Venkite tuščių kalbų, pažadų, neskubėkite, ypač vairuodami. Būkite atsargesni su degiomis, sprogiomis medžiagomis. Pasisaugokite vagių.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų