REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Nuo pirmadienio Vilniaus viešasis transportas pradės dirbti pagal vasaros tvarkaraščius - mažės autobusų ir troleibusų, jie važiuos rečiau, keisis kai kurie maršrutai.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo birželio 16 dienos, prasidėjus atostogų metui ir pasikeitus viešojo transporto keleivių srautams, kaip ir kasmet Vilniuje keičiami visų autobusų ir troleibusų tvarkaraščiai, informavo „Susisiekimo paslaugos“.

REKLAMA

Kaip teigia įmonės atstovai, keleivių srautas vasaros metu sostinės viešajame transporte vidutiniškai sumažėja ketvirtadaliu, todėl gatvėmis važinės mažiau transporto priemonių, nei rudens – žiemos – pavasario sezonu. Vietoj dabar kursuojančių 187 troleibusų darbo dienomis liks 145, vietoj 345 autobusų liks 287, savaitgaliais važiuos 97 troleibusai ir 176 autobusai (buvo 106 troleibusai ir 201 autobusas).

Darbo ir poilsio dienomis kaip ir kasmet 14 troleibusų maršruto trasa Saulėtekis-Šeimyniškių-J.Basanavičiaus g.- Gerosios Vilties stotelė trumpinama iki Antakalnio žiedo. Pabaigus dalį remonto darbų Lukiškių aikštės prieigose, nuo birželio 16 dienos 22 maršruto Lazdynai-Oslo g.-Centras autobusai grįš į senąją trasą.

REKLAMA
REKLAMA

Balsiuose 65 maršruto Ožkiniai-Naujieji Verkiai-Balsių g.-Pagubė-Bireliai autobusai vasaros metu važiuos ne tik darbo, bet ir poilsio dienomis.

Naujus tvarkaraščius keleiviai jau gali rasti vilniaus viešojo transporto internetinėje svetainėje bei stotelėse.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų