REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši treneriai, galintys stoti prie „Žalgirio“ vairo

Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas spaudos konferencijoje pranešė, kad šalies čempionai nekartos pernai padarytos klaidos ir rinksis vyriausiąjį trenerį lietuvį.

REKLAMA
REKLAMA

„Komandos komplektacija prasidės nuo vyriausiojo trenerio. Jis tikrai bus lietuvis, patys suprantate, kad ant rankų pirštų juos galime suskaičiuoti. Pernai nepasiteisino mūsų mintis dirbti su užsieniečiu, lietuviai turi daugiau kantrybės. Iki liepos pradžios tikimės pasirašyti sutartį su nauju treneriu, tada komplektuoti asistentų štabą“, – sakė P.Motiejūnas.

REKLAMA

Portalas Krepsinis.net nusprendė pasvarstyti, kas galėtų užimti „Žalgirio“ vyr. trenerio postą. Iš karto primename, kad Rimas Kurtinaitis turi solidžią sutartį su Maskvos srities „Chimki“, o Jonas Kazlauskas – Kinijos klubu.

Šarūnas Jasikevičius

 

38-erių gynėjas yra anksčiau ne kartą minėjęs, jog baigęs karjerą norėtų imtis trenerio darbo. Sunku pasakyti, ar Šaras nuspręs sportbačius kabinti ant vinies jau šią vasarą, tačiau tam būtų geras metas, kadangi žaidimo kreivė smunka žemyn, o ir pasiektas tikslas – iškovotas LKL čempiono žiedas.

REKLAMA
REKLAMA

Š.Jasikevičius per savo karjerą yra žaidęs tokių specialistų kaip Svetislavas Pešičius ar Željko Obradovičius treniruojamose komandose, todėl yra sukaupęs didžiulę patirtį.

Sezono metu Šaras būdavo tikras patarėjas ne tik „Žalgirio“ jaunimui, bet ir trenerių štabui. Š.Jasikevičiui „Žalgiris“ – tobula vieta pradėti trenerio karjerą, nes jis gerai pažįsta visus jaunus žaidėjus ir dirbtų gimtajame Kaune.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų