REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jis nustebino lietuviškos repo muzikos sceną 2011 m., į dienos šviesą paleisdamas savo debiutinį prodiuserinį albumą „Selekted konnekted“, kuriame pirmąsyk viename katile virė toks didelis kiekis Lietuvos ir užsienio pogrindžio repo žvaigždžių. Pernai jis darbavosi su grupės „Rūkas“ antruoju albumu „4 keliai“ bei surinko visus geriausius savo intrumentalus į rinkinį „No MCs allowed“, o šiemet - grįžta su nauja jėga bei futuristiniais garsais, pasiruošęs kilnoti ne tik repo muzikos mylėtojų kojas, bet ir galvas.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų dėmesiui, debiutinis Alhi klipas dainai „Between me and myself“, purenantis dirvą būsimam atlikėjo albumui:

REKLAMA

Paties atlikėjo teigimu, daina gimė bandant pabėgti nuo nejaukios tylos prie šv. Kūčių stalo. Muzika atsirado labai netikėtai – tai buvo paskutinis bandymas tądien pagauti mūzą už skvernų - ir tai pavyko! Į pagalbą pasitelkęs profesionalių režisierių ir operatorių komandą, Alhi įvilko dainą į vizualų rūbą, suteikdamas jam pilną meninę išraiškos forma.

Tačiau tai dar ne viskas! Spausk ant žemiau pateiktos nuorodos ir dainos singlą atsisiųsk nemokamai:

REKLAMA
REKLAMA

http://alhi.bandcamp.com/album/between-me-myself

arba

https://soundcloud.com/alhisam/sets/alhi-between-me-and-myself

Single rasite kūrinio intrumentalinę partiją bei vokalą, tad remix‘ai yra maloniai laukiami! Juos galite siųsti adresu: [email protected]

Prisijunk prie Alhi svetainės Facebook trumpuoju adresu fb.alhi.lt ir sek naujienas, kurių artimiausiu metu bus dar daugiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų