REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau kitą penktadienį, birželio 20 d., Vilniuje pasirodys Berlyno scenos žvaigždės „Moderat“. Kadangi bilietai į šį koncertą jau yra išparduoti, o norinčių pamatyti ir įsigyti bilietą į šį renginį dar yra ir daug, koncertas iš menų fabriko „Loftas“ yra perkeliamas į didesnę erdvę.

REKLAMA
REKLAMA

„SOL Live: Moderat“ koncertą perkeliame į angarą šalia „Lofto“, kur pernai per „Loftas Fest“ buvo „Warehouse“ scena, o nuo rudens šiose patalpose duris atvers sporto kultūros centras „Index Hall“ su teniso aikštynu“, – sako pagrindinis „Moderat“ koncerto Vilniuje organizatorius Viktoras Diawara.

REKLAMA

MODERAT koncertas Prahoje

Kadangi koncertas yra perkeliamas į didesnę erdvę organizatoriams atsirado galimybė pastatyti ir didesnę sceną, kurioje specialus „Moderat“ keturių dalių ekranas su projekcijomis atrodys dar įspūdingiau.

„Prieš ir po „Moderat“ pasirodymo pačiame „Lofte“ vyks nemokamas vakarėlis – juk tądien bus ir Kultūros naktis. Vokiečius apšildys lietuviai „Fusedmarc”, o po pasirodymo namo nepaleis maskvietės Annos Hannos pasirodymas“, – sako V. Diawara.

„Moderat“ – tai dviguba jėga iš Berlyno: Modeselektor ir Apparat! Dabar po dvylikos metų nuo pirmojo susitikimo Modeselektor ir Apparat ir vėl kartu – labiau subrendę, bet dar, kaip patys sako, ne iki galo. Jie jau daugiau nei 10 metų laiko Berlyno klubinę sceną savo rankose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų