REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artimiausiu metu rinkoje turi pasirodyti nauji „Nokia“ mobilūs įrenginiai, tarp kurių bus ne tik nebrangių, tačiau ir aukščiausios kainų kategorijos modelių. Apie tai informuoja „Evan Blass“, kuris nutekintą informaciją publikuoja savo „Twitter“ mikrotinklaraštyje @evleaks.

REKLAMA
REKLAMA

Informuoti šaltiniai papasakojo apie grandiozinius „Nokia“ padalinio, kuris nuo šiol vadinasi „Microsoft Devices“, planus 2014–2015 m. laikotarpiu. Per šiuos ir ateinančius metus ketinama išleisti eilę išmaniųjų telefonų su „Windows Phone“ platforma.

REKLAMA

Birželio arba liepos mėnesį pasirodys modelis „Nokia Lumia 635“, jo pardavimais užsiims operatoriai AT&T, „T-Mobile“ ir „Cricket“, kiek vėliau prisijungs ir „Sprint“, gausiantis šį telefoną jau su naujesne programine įranga. „Tesla“, „McLaren“, „Superman“, „Cityman“, „Talkman“ ir „Rock“ – naujų „Nokia“ telefonų pavadinimai

„Lumia 530“ (Rock) priklausys nebrangių telefonų kategorijai, jame bus įdiegta „Android“ platforma. Vasaros viduryje ši naujiena pasirodys operatoriaus „T-Mobile“ asortimente, o metų pabaigoje juo pradės prekiauti operatorius „Cricket“.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu minimi dar trys išmanieji telefonai, kurie gaus operacinę sistemą „Windows Phone Blue GDR1“ ir vadinsis „Tesla“ (versija, skirta AT&T) ir „Superman“ (versija, skirta „Verizon“). Vėliau pasirodys ir tarptautinis flagmanas, žinomas kaip „McLaren“. Pastarojo aparatinės specifikacijos kol kas nežinomos, tačiau jo debiutas numatytas šių metų IV ketvirtyje.

Kartu paviešinta informacija ir apie 2015 m. naujienas. Kitą pavasarį pasirodys nauji modeliai, žinomi kaip „Dempsey“ ir „Makepeace“, tuo tarpu vasaros pabaigos – rudens pradžioje sulauksime planšetofono „Cityman“ bei naujo flagmano „Talkman“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų