REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos verslo konfederacija skelbia vasaros iššūkį šalies verslo bendruomenei – prasideda konkursas „Aš myliu savo įmonę”. Įvairiomis formomis bendrovių kolektyvai varžysis dėl geriausiųjų vardo keturiose kategorijose, o nugalėtojai bus renkami pagal visuomenės ir komisijos simpatijas. Nugalėtojai bus išrinkti spalio mėnesį minint tarptautinę Europos įmonės dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Įmonių darbuotojų lojalumo ir meilės darbui išraiškas šiais metais vertins VšĮ „Versli Lietuva” generalinis direktorius Mantas Nocius, Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus, Organizacijų vystymo centro valdybos pirmininkas dr. Virginijus Lepeška, UAB „Biotechpharma” valdybos pirmininkas prof. Vladas Bumelis, „Vinted Limited” viena iš įkūrėjų Milda Mitkutė, AB „Orlean Lietuva” viešųjų ryšių direktorius Audrius Stasiulaitis ir ryšių su visuomene agentūros „Nova media” vyresnysis partneris Arijus Katauskas.

REKLAMA

„Siekiame, kad konkursas „Aš myliu savo įmonę” taptų džiugia Lietuvos verslo bendruomenės vasaros tradicija. Praėjusių metų patirtis patvirtino, kad įmonių kolektyvams ne tik užtenka ryžto siekti gerų verslo rezultatų, tačiau ir kartu atsipalaiduoti bei žaismingai išreikšti tokius rimtus dalykus kaip lojalumas, komandinis darbas, atsakomybė ir mikroklimatas”, – sako Valdas Sutkus, Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak V. Sutkaus, projektu siekiama ne tik prisidėti prie verslo reputacijos gerinimo, tačiau ir stiprinti darbuotojų bei darbdavių santykius, skatinti kūrybiškumą bei aktyvumą. „Konkurso pagrindinis variklis – kūrybiškumas ir laisvė, todėl jame gali dalyvauti įvairaus dydžio bei skirtinguose sektoriuose veikiančių bendrovių darbuotojai”, – teigia V. Sutkus.

Įmonės, norinčios dalyvauti konkurse, turi registruotis internetu www.myliusavoimone.lt, kur savo paskyroje galės talpinti meilės įmonei įrodymus – nuotraukas, fotomontažus, video filmukus, eilėraščius, prezentacijas bei kitas išraiškos priemones. Konkurso puslapyje taip pat bus galima balsuoti už visus meilės prisipažinimus. Kiekvienoje kategorijoje 3 daugiausiai balsų surinkusios įmonės pateks į kitą etapą, kuriame jas vertins komisija. Konkurso finale bus apdovanotos mylimiausios Lietuvos įmonės, taip pat specialios nominacijos steigiamos kūrybiškiausiai, vieningiausiai ir originaliausiai komandai.

Projekte, kurio idėja gimė Prancūzijoje ir vėliau išplito visame pasaulyje, praėjusiais metais dalyvavo 35 Lietuvos įmonių darbuotojai. Apdovanojimus pelnė teisinių paslaugų įmonė „Eurus Law Service“, keleivių ir orlaivių antžeminio aptarnavimo bei aviacinių degalų tiekimo paslaugas teikianti įmonė „Baltic Ground Services“ ir naftos perdirbimo įmonė „Orlen Lietuva“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų