REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 30 dieną magijos teatras DiArchy kartu su prodiuserine kompanija „Visual Dreams Factory” surengė teatralizuotą 4D vaizdo projekcijų ir lazerių šou ant Druskonio ežero, kur atgijo M. K. Čiurlionio paveikslai ir įvyko daug stebuklų.

REKLAMA
REKLAMA

Stebėti DiArchy artistų pasirodymą susirinko rekordinis skaičius druskininkiečių ir kurorto svečių.

REKLAMA

Magai užbūrė visą publiką.

Keturios stichijos karaliavo tą vakarą ant Druskonio ežero: vanduo, oras, žemė ir ugnis.

Arvydas Gaičiūnas: Šiam projektui išnaudojome visas magiškas galias. Turbūt M.K.Čiurlionio dvasia padėjo ir būtent renginio metu buvo labai palankus oras — ne lietaus, ne vėjo. Tai buvo išskirtinis renginys, sukurtas specialiai Druskininkų jubiliejaus proga ir padovanotas Druskininkiečiams ir miesto svečiams. Be abejonės, idėjom visą širdį ir sielą, nes tai mūsų mylimiausias miestas, kur turim garbę gyventi ir kurti.

REKLAMA
REKLAMA

Diana Gaičiūnaite-Dirme: Iš tiesų nuoširdžiai norime padėkoti visiems žmonėms, kurie patikėjo šią idėją ir padėjo įgyvendinti techniškai be galo sudetingą magišką šou ant vandens. Dėkojame Druskininku savivaldybės vadovams, kurie patikėjo mūsų kūrybiniu potencialu. Džiaugiamės, kad mūsų kartais beprotiškas idėjas jau ne pirma karta palaiko Druskininkų vandens parkas. Pirmas eksperimentas, kurį mes atlikom didžiajame vandens parko baseine, buvo projektas "GYVI BE ORO". Tuomet mums pavyko pasiekti pasaulio nebuvimo be oro po vandenių rekordą. Šį kartą Druskininkų vandens parkas palaikė ir patikėjo idėją sukurti misterijos šou ant vandens. Arvydas Gaičiūnas: Techninė bazė buvo sudaryta iš stipriausių Lietuvos kompanijų vaizdo instaliacijų, šviesos, garso ir lazerinių technologijų sričių. Vaizdo projekcijų, ekranų, spec. efektų meistrai "PREZENTACIJŲ SPEKTRAS", lazerių, įgarsinimo, apšvietimo specialistų komanda - tai žmonės, kurie atvyko iš Vilniaus ir beveik savaitę montavo įranga ir atliko techninius bandymus Druskininkuose. Buvome maloniai nustebinti ypatingu žmonių požiūriu į Druskininkus - visi dirbo su atidavimu ir entuziazmu. Diana Gaičiūnaite-Dirme: Dėkojam prodiuserinei kompanijai "Visual Dreams Factory ", kuri realizavo viso šou pasiruošimą ir organizavimą, sukūrė kompiuterinę grafiką ir animaciją projektui. Šou išvydo pasaulį būtent toks, kokį pamatė jį žiūrovai. Didelę kompiuterinės grafikos dalį ir vizualinius efektus sukūrė pats Arvydas, kuris turi nepaprastus gebėjimus, meninį skonį ir talentą šioje srityje. Asmeniškai dėkojame projekto prodiuserei Annai Oleinik, kuri viena iš pirmųjų buvo įkvėpta idėja atgaivinti M.K. Čiurlionio paveikslus. Arvydas Gaičiūnas: Sėkmingi režisūriniai sprendimai, komandos suvienijimas, aukštai iškelti scenariniai tikslai - iš Druskininku kilęs režisierius Mindaugas Urbonavičius. Dėkojame kiekvienam žmogui, kuris visą pasiruošimo paskutinę savaitę buvo įkvėptas magija ir darė viską, kad sukurti šventinę magišką atmosferą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Diana Gaičiūnaite-Dirme, Arvydas Gaičiūnas: Magijos teatro “DiArchy” teatralizuotas 4D vaizdo projekcijų šou ant vandens — tai tik pavadinimas. Iš tikrųjų gyvybę į šį rengini įkvėpė kiekvienas žmogus, kuris atėjo prie Druskonio ir tikimės, kad prisiminimai apie šventę, apie magiją ilgai liks jūsų širdyse! http://www.diarchy.com http://www.vdf.lt http://www.virtual-concerts.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų