REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Avinas Diena turėtų būti sėkminga. Palanku sudaryti sutartis, tvarkyti su ryšiais, informacija, reklama, įvairiais raštais bei transportu susijusius reikalus. Padaugės draugiškų kontaktų, sutarimo su aplinkiniais, išgirsite neblogų naujienų.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tauras Daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams, artimiesiems. Galbūt gausite svarbią žinią apie nuosavybės reikalus. Kursite ateities planus, o tuo tarpu kasdieniai rūpesčiai, rutina niekur nesitrauks. Tačiau ir neslėgs, ypač šiandien.

REKLAMA

Dvyniai Šiandien itin aktualūs bus su meile, kūryba, vaikais susiję reikalai. Panašu, kad viskas kryps į norimą pusę. Gali megztis aistringas romanas, žavi intriga. Jei dalyvausite šou renginyje, žaidime, galite laimėti prizą, sulaukti pripažinimo.

Vėžys Dalykiniai, praktiniai rūpesčiai neišeis jums iš galvos. Niekur nedingsite - teks juos įveikinėti. Palanku spręsti problemas, susijusias su darbo aktualijomis, sutarčių pasirašymu. Tiktų užsiimti sveikatos ir grožio profilaktika.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Labai svarbūs bus ryšiai su kitais žmonėmis. Nauji pažįstami gali pateikti svarbių pasiūlymų arba pasitarnauti jums kaip tarpininkai. Vakare daug dėmesio ir turbūt mielos staigmenos sulauksite iš antrosios pusės, gerbėjo ar simpatijos.

Mergelė Norėsis gyventi linksmiau, patirti malonumų. Jei tai netrukdo būtiniems darbams, kodėl gi ne. Rimtai pasistengus jums turėtų pavykti atgauti skolą, išsireikalauti uždirbtus, pažadėtus pinigus ar sudaryti planuotą sutartį.

Svarstyklės Tikriausiai kontaktuosite su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais. Regis, jums pavyks padidinti savo įtaką. Bet kuriuo atveju, tai, ko sieksite, turėtų būti perspektyvu ateityje. Neblogai klostysis su mokslu, meile, kultūra susiję reikalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien pravartu būti reikliems. Turbūt reikalausite arba iš jūsų reikalaus, kad būtų vykdomi susitarimai, apmokama už atliktus darbus ar pan. Gali pavykti gana konkrečiai susitarti. Įmanomas neblogas dalykinis pasiūlymas.

Šaulys Šiandien be vargo sugebėsite rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Kils noras užkariauti susižavėjimo objektą arba išsiveržti į lyderių pozicijas kolektyve, grupėje. Tiktų tartis dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo.

Ožiaragis Šiandien neblogai turėtų sektis su kūryba, labdara, psichologija, medicina, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti geradaris, nusiteikęs padėti jums kapstytis iš keblios padėties. Galima nauda iš nelegalaus sandorio.

REKLAMA

Vandenis Šiandieną būsite nusiteikę rizikuoti ir mėginsite pradėti naują projektą arba su ypatingu įkvėpimu sieksite materialinės ir dvasinės gerovės. Gali pasisekti žaidime, konkurse. Vilios meilė, pramogos. Galite kažkuo slapta sužavėti.

Žuvys Šiandien verta pasistengti, kad užsitikrintumėte stabilumą. Yra vilties, kad pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, pinigais, uždarbiu, verslu. Galbūt nusipirksite jums svarbią prekę ar susitarsite dėl kredito.

Šaltinis vytautus.com

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų