REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagrindinis šio filmuko herojus – legendinis britų motociklas. Tai ne reklama, nors puikiausiai galėtų tokia būti. „Triumph“ vardas vėl puikuojasi motociklų šlovės viršūnėje. „Triumph“ yra motociklų pasaulio legenda, tokia pati kaip „Harley-Davidson“, „Indian“ ar „Ducatti“.

REKLAMA
REKLAMA

„Triumph“ – tikra motociklų vertintojo svajonė. Tiesa praėjusio amžiaus devintame dešimtmetyje daug kas svarstė, ar šis vardas išliks po motociklų pasaulio saule. Na, bet dar prieš amžių sandūrą „Triumph“ reikalai pasitaisė – pirkėjai vėl atsigręžė į tokias vertybes, kaip originalumas ir vardo istorinė vertė. Tiesa, skeptikai gali pasakyti, kad iš tikrojo „Triumph" liko tik vardas, nes autentiškas „Triumph“ bankrutavo dar 1983 metais. Na, bet nebūkime perdėm priekabūs...

REKLAMA

Klasikinis britų „Triumph Scrambler“ sužavėjo siauruose sluoksniuose plačiai žinomą Amerikos motociklų žiniuonį Ernie Vigil po to, kai sėdėdamas šio motociklo balne jis per kelias paras pervažiavo visą Ameriką nuo vandenyno iki vandenyno. Motociklininką sužavėjo „Triumph Scrambler“ multifunkcionalumas ir klasikiniams motociklas būdingas idėjinis paprastumas. Todėl Ernie Vigil komanda po visų kelionių atsidėkojo jį vežusiam „Scrambler“ susukdamas visai smagų filmuką.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų