REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LeBronas Jamesas pelnė 35 taškus, pataikydamas 64 procentus savo metimų, o Majamio „Heat“ klubas 96:94 laimėjo San Antonijuje ir išlygino Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) finalo serijos rezultatą – 1:1.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis pats nesavanaudiškiausias žaidėjas, su kokiu man tik yra tekę žaisti. Netgi jeigu jam ir sekasi pataikyti, jis pasirengęs to nedaryti bei perduoti kamuolį laisvam esančiam komandos draugui. Taip jis elgėsi ir šį kartą, nors pats galėjo užbaigti ataką, bet atliko perdavimą“, – komandos draugą gyrė Chrisas Boshas, prisimindamas svarbią „Heat“ ataką ketvirtajame kėlinyje.

REKLAMA

Tuo tarpu pats L.Jamesas, kuris be 35 pelnytų taškų dar sugriebė ir 10 kamuolių, teigė norėjęs parodyti geriausią krepšinį: „Tai, kas buvo ketvirtadienį, buvo ketvirtadienį. Aš buvau susikoncentravęs ties tuo, kaip padėti komandai šiame susitikime. Stengiausi parodyti savo geriausią žaidimą.“

„Spurs“ vyriausiasis treneris Greggas Popovičius pyko ant savo auklėtinių, jog šiems puolime stigo komandinių veiksmų bei buvo pramesta pernelyg daug baudos metimų.

REKLAMA
REKLAMA

„Nemanau, kad mes pakankamai gerai skirstėme kamuolį. Negalima atiduoti kamuolį vienam krepšininkui ir tikėtis, jog jis išspręs rungtynių baigtį. Judėk arba mirsi – tokia filosofija turi būti grindžiamas puolimas. Taip pat negalima pramesti ir tiek daug baudos metimų“, – pažymėjo strategas. Kitas serijos susitikimas vyks trečiadienį Majamyje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų