REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Golfo malonumą netrukus atras dar daugiau Lietuvos moksleivių. Socialinio golfo projekto „BMW GolfSport“ iniciatoriai, oficiali BMW atstovė Lietuvoje UAB „Krasta Auto“ ir Lietuvos golfo federacija, Sostinių golfo klube vykusio Lietuvos moksleivių komandinio golfo čempionato metu įteikė uždarų patalpų golfo įrangos komplektus aštuonių Joniškio miesto ir rajono bendrojo lavinimo mokyklų atstovams.

REKLAMA
REKLAMA

Joniškis tapo trečiąja Lietuvos savivaldybe, kurios vaikai sulaukė golfo įrangos komplektų. Jų iš viso joniškiečiams buvo išdalinta aštuoni. Įrangą įteikė „Krasta Auto“ direktoriaus pavaduotojas Olegas Martyniuk ir Lietuvos golfo federacijos prezidentas Rolandas Dovidaitis. Uždarų patalpų golfo įranga Joniškio moksleiviams sudarys galimybę išmokti žaisti golfą, varžytis tarpmokykliniuose turnyruose, o tuomet pereiti ir į lauko aikštynus.

REKLAMA

„Socialinė atsakomybė mūsų kompanijai visada buvo labai svarbi. Šis projektas mums suteikia galimybę tiek supažindinti jaunimą su nauja sporto šaka, parodyti naują būdą leisti laisvalaikį, tiek padėti golfui Lietuvoje augti. Kadangi projektas yra tęstinis, įrangos sulauks dar daug mokyklų“, – sako O. Martyniuk.

Lietuvos moksleivių komandiniame uždarų patalpų golfo čempionate varžėsi moksleiviai iki 8 klasės imtinai iš mokyklų, kuriose kultivuojamas golfas. Kiekvienos mokyklos komandą sudarė penki žaidėjai. Iš viso čempionate dalyvavo iš 7 mokyklų 9 komandos. Nors varžybos vyko pagal uždarų patalpų golfo taisykles, jos buvo surengtos ant tikros golfo aikštyno žolės, dalyviai turėjo galimybę stebėti, kaip varžosi Lietuvos atvirojo jaunimo golfo čempionato dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

„Joniškiečiams įteikus uždarų patalpų golfo įrangą, šalies golfo geografija dar labiau išsiplėtė. Matome, kad jau turinčios tokią įrangą mokyklos ją mielai naudoja, vaikai entuziastingai treniruojasi ir varžybose rodo neblogus rezultatus. Moksleiviai jau suprato, kad golfas – tai azartiška ir įdomi sporto šaka. Tai, kad galėjo stebėti žaidžiant atvirojo golfo čempionato dalyvius, jiems sukėlė dar daugiau azarto: dabar jie labiau nori treniruotis, kad pereitų į aikštynus, o galbūt kažkada taptų ir profesionalais“, – sako R. Dovidaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Uždarų patalpų golfo įranga balandį buvo įteikta Druskininkų miesto ir rajono mokykloms, gegužę – Lazdijų rajono mokykloms. Savo eilės laukia dar apie 80 Lietuvos mokyklų. Kai kuriose Lietuvos mokyklose golfas jau įtrauktas į pasirenkamų dalykų sąrašą.

UAB „Krasta Auto“ yra oficialus BMW ir MINI automobilių atstovas Lietuvoje. Įmonė užsiima naujų ir naudotų BMW ir MINI automobilių prekyba bei teikia visas techninio aptarnavimo paslaugas. „Krasta Auto“ turi oficialias atstovybes bei techninio aptarnavimo servisų tinklą Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Bendrovė priklauso tarptautinei įmonių grupei „Modus grupė“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų