REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Asmenys, nestokojantys fantazijos bei iškalbos, gali mėginti jus sugundyti prekėmis, dovanomis. Pagalvokite, ar iš tiesų jums tai reikalinga. Vakare galima gurmaniška vakarienė ar kita nedidelė pramoga.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Norėdami pademonstruoti, kaip gerai esate informuoti vienu ar kitu klausimu, galite nukrypti į ne savo reikalus ir prisidaryti rūpesčių. Vakaras gali būti nuotaikingas. Neatsisakykite mielos draugijos, įdomaus renginio.

REKLAMA

Dvyniai Nors stengsitės būti pareigingi, reiklūs, ne visi tai palankiai įvertins. Galbūt sukelsite nereikalingą įtampą. Venkite užgaulaus kritikavimo, o ir patys neskubėkite įsižeisti dėl kiekvieno nepatikusio žodžio.

Vėžys Gali kilti minčių, kaip realizuoti save, kuo nekasdienišku praturtinti savo gyvenimą. Turbūt bus nelengva, jei teks riboti poreikius ar kažko atsisakyti. O gal kaip tik tai į jūsų širdį įneš daugiau džiaugsmo, o į gyvenimą - meilės.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Jei kils minčių keisti darbą ar automobilį, nepasiduokite ūmiam impulsui. Aptarkite tai su kitais, surinkite informacijos. Sulaukę kritikos dėl savo požiūrio ar išvaizdos, užuot supykę, padėkokite - taip sužibėsite originalumu.

Mergelė Gali kilti įtarimų dėl žmonių, su kuriais esate susaistyti tam tikrais ryšiais. Galbūt jums ims atrodyti, kad jie klysta ar mėgina jums daryti rimtą spaudimą. Tačiau širdį jaudins bundančios meilės viltys.

Svarstyklės Jums netrūks darbštumo, apsukrumo. Būsite nusiteikę pasinaudoti visomis galimybėmis, kad tik pagerėtų finansinė situacija. Tačiau daugiausiai jėgų išeikvosite nereikalingiems dalykams. Pamirškite senas ambicijas ir nuoskaudas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Šiandien gali tekti kažkur toliau vykti pramogų ar darbo reikalais, rūpintis atvykusiais iš kitur arba besiruošiančiais išvykti. Vakaras palankus pasimatymui, turiningam renginiui. Galite susižavėti įdomiu nepažįstamuoju ar gauta informacija.

Šaulys Šiandien nusimato susitikimas, galbūt susijęs su darbu, bendradarbiavimu. Yra tikimybė, kad pavyks preliminariai susitarti dėl būsimų perspektyvų. Vis dėlto didelių vilčių nepuoselėkite, nes yra konkurentų. Viską lems atsitiktinumas.

Ožiaragis Nusimato daug bendravimo, dėmesio, o gal ir meilės intriga. Jei privalote rimtai dirbti, pasistenkite, kad dėl pašalinių kontaktų ir reikalų nenukentėtų tiesioginės jūsų pareigos. Dėl neįvykdyto įsipareigojimo kai kas gali komplikuotis.

REKLAMA

Vandenis Pagalvokite apie savo siekių realumą ir objektyviai įvertinkite galimybes. O jei sumanėte išvykti ir taip pabėgti nuo problemų, jos vis tiek seks iš paskos. Svečias iš toli jų taip pat tik pridėtų. Nežiopsokite už vairo. Galimas slaptas pasimatymas.

Žuvys Šiandieną pravartu nuodugniai planuoti, įvertinti savo galimybes, lėšas. Tik nenubaidykite sėkmės skubėdami, karščiuodamiesi. Gali nudžiuginti gauta dovana, netikėtas dėmesys, savaitgaliui gautas pakvietimas ar pasiūlymas.  

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų