REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgiryje“ šį sezoną buvo vos vienas legionierius ir jis paliko labai ryškų pėdsaką. Justinas Dentmonas viso sezono metu buvo, ko gero, ryškiausia ekipos asmenybė. Dabar jo mintyse – tik poilsis ir pasimatymas su išsiilgta šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Po „Žalgirio“ triumfo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finale amerikietis nestokojo pakilios nuotaikos: dėkojo komandos draugams, dalinosi mintimis apie sudėtingą sezoną ir artimiausiais savo planais.

REKLAMA

„Jaučiuosi puikiai! Nors vienu momentu pagalvojau, kad arbitrai stengiasi palaikyti varžovus rungtynėse. Tačiau aš gerbiu savo komandą, kuri kovojo iš širdies, į žaidimą puikiai įsiliejo ne tik pagrindiniai, tačiau ir atsarginiai žaidėjai. Mes laimėjome dėl savo noro ir pastangų. Galbūt mes neatidavėme 100 procentų savęs, tačiau manau, kad maždaug 95 procentus tai tikrai“, – pripažino J.Dentmonas.

– Kiek svarbus šis laimėjimas yra jums asmeniškai?

– Tai yra mano pirmasis trofėjus Europoje. Aš visados likdavau antras. Tai bus kažkas, ko nepmiršių visą savo karjerą. Tai yra labai svarbu, aš esu labai laimingas.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip vertinate savo žaidimą šiame sezone?

– Tai buvo tarsi amerikietiškieji kalneliai. Pradėjome sėkmingai Eurolygos reguliariajame sezone, tada staiga mūsų žaidimo kreivė pradėjo kristi ir toks šokinėjimas aukštyn žemyn buvo visą sezoną. Manau, kad trenerių pokyčiai šiek tiek sumaišė kortas komandoje, kai kurie žaidėjai nebuvo patenkinti savo žaidimo laiku. Sezoną įvertinčiau B su pliusu, nes įveikėme daug sunkumų ir galop laimėjome čempionatą.

– Ar jaučiatės patobulėjęs?

– Taip. Mes pradėjome žaisti labiau komandiškai. Pradėjome atlikti daugiau rezultatyvių perdavimų ir sumažinome klaidų skaičių. Tai ir buvo vienas svarbiausių teigiamų pokyčių mūsų žaidime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– O jūs asmeniškai?

– Aš patobulėjau kaip lyderis. Ėmiau labiau reikštis treniruočių metu, ėmiau bendrauti ir padėti jauniems žaidėjams tapti geresniais. Stengiausi būti tikras lyderis ir padėti komandai kuo galiu.

– Kokie jūsų ateities planai?

–Kol kas dar nepriėmiau sprendimo. Dabar laimėjau čempionatą ir noriu pailsėti, pagaliau galėsiu pamatyti savo šeimą!

– Tikriausiai, jūsų tikslas – NBA?

– NBA, Europa... Žaisiu ten, kur manęs reikės, kur mano žaidimo stilius tiks labiausiai. Noriu žaisti komandoje, kurioje galėčiau varžytis aukštame lygyje.

REKLAMA

– Ar sulaukėte pasiūlymų iš kitų komandų?

– Sulaukiau pasiūlymų, bet pasakiau savo agentui man nieko nesakyti. Nenoriu apie tai kol kas mąstyti. Mano tikslas buvo laimėti čempionatą ir dabar noriu pamatyti savo šeimą.

– Kokie jūsų artimiausi kelių savaičių planai?

– Vykstu namo ir eisiu išsidrėbti į kokį paplūdimį. Pirmiausia, noriu pabūti su savo komandos draugais, juos pasveikinti ir jiems padėkoti už tai, kad padėjo man jaustis patogiai Lietuvoje. O tada lėksiu namo apkabinti savo motinos!

Algimantas Bružas, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų